dyb3k Napisano 27 Październik 2007 Share Napisano 27 Październik 2007 Witam. Jest to projekt koncepcyjny domu jednorodzinnego, który robiłem na 3 semestrze architektury. Docelowo miał ten dom stać w gdyni na terenie motocrossu. Reszta jest na planszy;) Miłego oglądania. A tutaj link do pełnej rozdzielczości: http://www.unitronic.beep.pl/plansza72.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 hyhy ja jestem na 3 semestrze archy. w łodzi i tez robie właśnie domek jednorodzinny:P fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 bardzo nie źle:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Fajny bunkier awangardowy pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 jednorodzinny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi