Jump to content

Vehicle: Renault Megane CC

Pablo

Recommended Posts

Elo all!

No pablo ja tam nie mam nic przeciwko samochodom ;d Denerwują mnie troche opinie niektórych mdoeratorów czy userów typu \"co znowu samochód?\". Każdy robi to co lubi i jest git. Co do Twojego modelu narazie dużo powiedziec nie moge dziwie ci się jednak że zacynasz juz srodek, ale kazdy ma swoj sposob na modelowanie ;]

Pozdro

Hmm ja też dałbym niestety 4 bo: :P

-drzwi są za wąskie, poza tym zeby saobie ułatwic sprawe powinienes zrobic podtsawowe elemnty drzwi z dwoch kawałków (zewnetrzny i wewnetrzny :)

-na tym extrudowanym czyms na desce rozdz. kaszani ci sie taka troche na rogach

-ten stojący kikut to chyba ręczny nie ?:D

Taaa a pozatym to bardzo spoko, domyślam sie ze to nie cabrio :P więc chyba wnetrze nie jest aż tak ważne a jeśli chciałbys zrobic pozadne wnetrze to wiecej mialoby ono poly niz karoseria dltego w pewnym stopniu jestem w stanie Cię wytlumczyc;p)

Pozdro

Triple to sie nazywa komentarz thx ! :)

Drzwi jeszcze bede poprawial....z tym extruodwaniem racja...cos tam sie kaszani..ale ciezko zapanowac nad tym :D...a co reczny zly?:P

Cabrio to nie bedzie tylko Coupe...moze sedan...jeszcze sie zastanowie :)

pozdr

ooo, to już lepsze zdjęcie :)

Pablo, według mnie twój model jest narazie trochę mało... techniczny :) to znaczy dałeś za dużo zaokragleń, przez co narazie model sprawia wrażenie zabawki :) jak możesz to pokaż siatkę, bo w niektórych miejscach wyraźnie źle się układa :)

powodzenia [piwo]

Guest User190

Hmm.. poki co to nieźle!! Pracuj dalej i szybciej.. :-) Nie obijaj mi sie tak bardzo - wiem co to znaczy spedzać dużo zcasu z dziewczyna - tak wiec przywoluje Cie do porzadku i mowie: Ona nie umrze, jak raz do niej nie przyjdziesz :P