Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

w wolnych chwilach robie sobie samochodzik...wiem wiem kolejny nudny temat :P ale co tam lubie to robic dlatego go robie :))

A wiec pierwsze rendery:

pozdr

m1.jpg

m2.jpg

m4.jpg

• Odpowiedzi 38
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ładne, szkoda, że zacząłeś od środka, ale i tak ładnie :)

Napisano

Elo all!

No pablo ja tam nie mam nic przeciwko samochodom ;d Denerwują mnie troche opinie niektórych mdoeratorów czy userów typu \"co znowu samochód?\". Każdy robi to co lubi i jest git. Co do Twojego modelu narazie dużo powiedziec nie moge dziwie ci się jednak że zacynasz juz srodek, ale kazdy ma swoj sposob na modelowanie ;]

Pozdro

Napisano
  • Autor

wiedzialem ze tak bedziecie pisac:P zaczalem od srodka bo chce najpierw zrobic to co najtrudniejsze...a potem latwiejsze czyli karoserie :)

pozdr

Napisano

Witam!

Co, znowu samochod? [lol2]

A tak powaznie, to rzeczywiscie, troszke

dziwne podejscie, ale z tego co widze w

modelowaniu jestes dobry, wiec napewno

dasz sobie ze wszystkim rade.

Powodzenia!

Pozdrawiam!

Napisano
  • Autor

dzieki,

jutro update...dzisiaj siesta po kolacji wigilijnej :D:D

pozdr

Napisano

W szkolnej to daję 4 :)

Napisano

Hmm ja też dałbym niestety 4 bo: :P

-drzwi są za wąskie, poza tym zeby saobie ułatwic sprawe powinienes zrobic podtsawowe elemnty drzwi z dwoch kawałków (zewnetrzny i wewnetrzny :)

-na tym extrudowanym czyms na desce rozdz. kaszani ci sie taka troche na rogach

-ten stojący kikut to chyba ręczny nie ?:D

Taaa a pozatym to bardzo spoko, domyślam sie ze to nie cabrio :P więc chyba wnetrze nie jest aż tak ważne a jeśli chciałbys zrobic pozadne wnetrze to wiecej mialoby ono poly niz karoseria dltego w pewnym stopniu jestem w stanie Cię wytlumczyc;p)

Pozdro

Napisano
  • Autor

Triple to sie nazywa komentarz thx ! :)

Drzwi jeszcze bede poprawial....z tym extruodwaniem racja...cos tam sie kaszani..ale ciezko zapanowac nad tym :D...a co reczny zly?:P

Cabrio to nie bedzie tylko Coupe...moze sedan...jeszcze sie zastanowie :)

pozdr

Napisano

Zrób Megane II Grand Tour :) (combi). A co do modelu trudno na razie oceniać, wiem jak ten samochód wygląda z zewnątrz, więc ćieżko cokolwiek napisać. Poczekam na kolejne updejty.

Powodzenia.

Napisano
  • Autor

Combi hmmm..raczej nie :P...pozniej wrzuce update...wiecie swieta sa :P rodzinka itd :)

pozdr

Napisano

pablo - nie wiem co jest w Twoich modelach, ze kazdy wyglada jakos niedokladnie i krzywo... to co juz zaprezentowales, takze, nie wiem czy to wina renderea ktory daje takie wrazenie, czy moze powinienes popracowac nad czystoscia :)

Napisano
  • Autor

beeper- np. co jest krzywo? jesli drzwi to wiem..poprawie :) a co do deski rodzielczej jest jeszcze w fazie WIPa :)

pozdr

Napisano

Na razie fajnie. Jeśli mógłbyś to daj jakieś zdjęcia oryginału, żeby było do czego porównywać. :)

Napisano

Jak dla mnie za bardzo przesadzone to zdjecie .... auto mozna zrobic delikatniej i z wdziekiem. Rzecz gustu :) Sorki za offtopic i czekamy na update`y Pablo.

Napisano
  • Autor

Sikham :D:D...a masz wersje Cabrio Tuning?

Update niedlugo...wiece dziewczyna...i swieta :)

pozdr

Napisano

sikham - jak na razie carzone zrobilo bodykity jedynie do 307 ktore nadaja sie do zaloze, przewaznie u nich jest to bezsensowne obwieszanie samochodu plastikiem, a przypadku megany to juz komplenie przesadzili.. ;)

Napisano

ooo, to już lepsze zdjęcie :)

Pablo, według mnie twój model jest narazie trochę mało... techniczny :) to znaczy dałeś za dużo zaokragleń, przez co narazie model sprawia wrażenie zabawki :) jak możesz to pokaż siatkę, bo w niektórych miejscach wyraźnie źle się układa :)

powodzenia [piwo]

Napisano
  • Autor

Update...

Zmieniam concept...nie bedie to Megane II lecz Megane CC :)

pozdr

m5.jpg

Napisano
  • Autor

Dzieki..jeszcze zostalo pare rzeczy do zrobienia...macie moze jakies dobre fotki wnetrza??

pozdr

Napisano
  • Autor

a czemu mam zniemiac? czy moze poprawic modeling tego?

pozdr

Napisano

Hmm.. poki co to nieźle!! Pracuj dalej i szybciej.. :-) Nie obijaj mi sie tak bardzo - wiem co to znaczy spedzać dużo zcasu z dziewczyna - tak wiec przywoluje Cie do porzadku i mowie: Ona nie umrze, jak raz do niej nie przyjdziesz :P

Napisano
  • Autor

tylko ze wiesz..ona czesciej do mnie przyjezdza:P

pozdr

Napisano

Wiesh co Pablo? Ja sie tylko zastanawiam jak można tak za****ście modelować....

pozdr

Napisano
  • Autor

EEeee...siedzi sie juz troche w tym wiec co nie co sie umie ( nie ze sobie dodaje:P ) zobaczysz tez tak bdziesz potrafil :)

pozdr

P.S.

Szczesliwego Nowego Roku :)

Napisano

No mam nadzieje, że nie rzucę kiedyś tego programu w kąt (np. ze złości :P)

P.S. Dzięki i wzajemnie :)