Napisano 24 Grudzień 200321 l Witam, w wolnych chwilach robie sobie samochodzik...wiem wiem kolejny nudny temat :P ale co tam lubie to robic dlatego go robie :)) A wiec pierwsze rendery: pozdr
Napisano 24 Grudzień 200321 l Elo all! No pablo ja tam nie mam nic przeciwko samochodom ;d Denerwują mnie troche opinie niektórych mdoeratorów czy userów typu \"co znowu samochód?\". Każdy robi to co lubi i jest git. Co do Twojego modelu narazie dużo powiedziec nie moge dziwie ci się jednak że zacynasz juz srodek, ale kazdy ma swoj sposob na modelowanie ;] Pozdro
Napisano 24 Grudzień 200321 l Autor wiedzialem ze tak bedziecie pisac:P zaczalem od srodka bo chce najpierw zrobic to co najtrudniejsze...a potem latwiejsze czyli karoserie :) pozdr
Napisano 24 Grudzień 200321 l Witam! Co, znowu samochod? [lol2] A tak powaznie, to rzeczywiscie, troszke dziwne podejscie, ale z tego co widze w modelowaniu jestes dobry, wiec napewno dasz sobie ze wszystkim rade. Powodzenia! Pozdrawiam!
Napisano 24 Grudzień 200321 l Autor dzieki, jutro update...dzisiaj siesta po kolacji wigilijnej :D:D pozdr
Napisano 24 Grudzień 200321 l Hmm ja też dałbym niestety 4 bo: :P -drzwi są za wąskie, poza tym zeby saobie ułatwic sprawe powinienes zrobic podtsawowe elemnty drzwi z dwoch kawałków (zewnetrzny i wewnetrzny :) -na tym extrudowanym czyms na desce rozdz. kaszani ci sie taka troche na rogach -ten stojący kikut to chyba ręczny nie ?:D Taaa a pozatym to bardzo spoko, domyślam sie ze to nie cabrio :P więc chyba wnetrze nie jest aż tak ważne a jeśli chciałbys zrobic pozadne wnetrze to wiecej mialoby ono poly niz karoseria dltego w pewnym stopniu jestem w stanie Cię wytlumczyc;p) Pozdro
Napisano 24 Grudzień 200321 l Autor Triple to sie nazywa komentarz thx ! :) Drzwi jeszcze bede poprawial....z tym extruodwaniem racja...cos tam sie kaszani..ale ciezko zapanowac nad tym :D...a co reczny zly?:P Cabrio to nie bedzie tylko Coupe...moze sedan...jeszcze sie zastanowie :) pozdr
Napisano 25 Grudzień 200321 l Zrób Megane II Grand Tour :) (combi). A co do modelu trudno na razie oceniać, wiem jak ten samochód wygląda z zewnątrz, więc ćieżko cokolwiek napisać. Poczekam na kolejne updejty. Powodzenia.
Napisano 25 Grudzień 200321 l Autor Combi hmmm..raczej nie :P...pozniej wrzuce update...wiecie swieta sa :P rodzinka itd :) pozdr
Napisano 25 Grudzień 200321 l pablo - nie wiem co jest w Twoich modelach, ze kazdy wyglada jakos niedokladnie i krzywo... to co juz zaprezentowales, takze, nie wiem czy to wina renderea ktory daje takie wrazenie, czy moze powinienes popracowac nad czystoscia :)
Napisano 25 Grudzień 200321 l Autor beeper- np. co jest krzywo? jesli drzwi to wiem..poprawie :) a co do deski rodzielczej jest jeszcze w fazie WIPa :) pozdr
Napisano 26 Grudzień 200321 l Na razie fajnie. Jeśli mógłbyś to daj jakieś zdjęcia oryginału, żeby było do czego porównywać. :)
Napisano 26 Grudzień 200321 l Jak dla mnie za bardzo przesadzone to zdjecie .... auto mozna zrobic delikatniej i z wdziekiem. Rzecz gustu :) Sorki za offtopic i czekamy na update`y Pablo.
Napisano 27 Grudzień 200321 l Autor Sikham :D:D...a masz wersje Cabrio Tuning? Update niedlugo...wiece dziewczyna...i swieta :) pozdr
Napisano 27 Grudzień 200321 l sikham - jak na razie carzone zrobilo bodykity jedynie do 307 ktore nadaja sie do zaloze, przewaznie u nich jest to bezsensowne obwieszanie samochodu plastikiem, a przypadku megany to juz komplenie przesadzili.. ;)
Napisano 27 Grudzień 200321 l ooo, to już lepsze zdjęcie :) Pablo, według mnie twój model jest narazie trochę mało... techniczny :) to znaczy dałeś za dużo zaokragleń, przez co narazie model sprawia wrażenie zabawki :) jak możesz to pokaż siatkę, bo w niektórych miejscach wyraźnie źle się układa :) powodzenia [piwo]
Napisano 30 Grudzień 200321 l Autor Update... Zmieniam concept...nie bedie to Megane II lecz Megane CC :) pozdr
Napisano 30 Grudzień 200321 l Autor Dzieki..jeszcze zostalo pare rzeczy do zrobienia...macie moze jakies dobre fotki wnetrza?? pozdr
Napisano 30 Grudzień 200321 l Hmm.. poki co to nieźle!! Pracuj dalej i szybciej.. :-) Nie obijaj mi sie tak bardzo - wiem co to znaczy spedzać dużo zcasu z dziewczyna - tak wiec przywoluje Cie do porzadku i mowie: Ona nie umrze, jak raz do niej nie przyjdziesz :P
Napisano 31 Grudzień 200321 l Wiesh co Pablo? Ja sie tylko zastanawiam jak można tak za****ście modelować.... pozdr
Napisano 31 Grudzień 200321 l Autor EEeee...siedzi sie juz troche w tym wiec co nie co sie umie ( nie ze sobie dodaje:P ) zobaczysz tez tak bdziesz potrafil :) pozdr P.S. Szczesliwego Nowego Roku :)
Napisano 1 Styczeń 200421 l No mam nadzieje, że nie rzucę kiedyś tego programu w kąt (np. ze złości :P) P.S. Dzięki i wzajemnie :)