Pablo Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 Witam, w wolnych chwilach robie sobie samochodzik...wiem wiem kolejny nudny temat :P ale co tam lubie to robic dlatego go robie :)) A wiec pierwsze rendery: pozdr
Gość User190 Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 Ładne, szkoda, że zacząłeś od środka, ale i tak ładnie :)
Triple X Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 Elo all! No pablo ja tam nie mam nic przeciwko samochodom ;d Denerwują mnie troche opinie niektórych mdoeratorów czy userów typu \"co znowu samochód?\". Każdy robi to co lubi i jest git. Co do Twojego modelu narazie dużo powiedziec nie moge dziwie ci się jednak że zacynasz juz srodek, ale kazdy ma swoj sposob na modelowanie ;] Pozdro
Pablo Napisano 24 Grudzień 2003 Autor Napisano 24 Grudzień 2003 wiedzialem ze tak bedziecie pisac:P zaczalem od srodka bo chce najpierw zrobic to co najtrudniejsze...a potem latwiejsze czyli karoserie :) pozdr
l_lewandowski Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 Witam! Co, znowu samochod? [lol2] A tak powaznie, to rzeczywiscie, troszke dziwne podejscie, ale z tego co widze w modelowaniu jestes dobry, wiec napewno dasz sobie ze wszystkim rade. Powodzenia! Pozdrawiam!
Pablo Napisano 24 Grudzień 2003 Autor Napisano 24 Grudzień 2003 dzieki, jutro update...dzisiaj siesta po kolacji wigilijnej :D:D pozdr
sikham Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 w szkolnej skali narazie 3+/4- sroki [piwo]
Pablo Napisano 24 Grudzień 2003 Autor Napisano 24 Grudzień 2003 spoko jeszcze nie jest skonczony :P pozdr
Triple X Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 Hmm ja też dałbym niestety 4 bo: :P -drzwi są za wąskie, poza tym zeby saobie ułatwic sprawe powinienes zrobic podtsawowe elemnty drzwi z dwoch kawałków (zewnetrzny i wewnetrzny :) -na tym extrudowanym czyms na desce rozdz. kaszani ci sie taka troche na rogach -ten stojący kikut to chyba ręczny nie ?:D Taaa a pozatym to bardzo spoko, domyślam sie ze to nie cabrio :P więc chyba wnetrze nie jest aż tak ważne a jeśli chciałbys zrobic pozadne wnetrze to wiecej mialoby ono poly niz karoseria dltego w pewnym stopniu jestem w stanie Cię wytlumczyc;p) Pozdro
Pablo Napisano 24 Grudzień 2003 Autor Napisano 24 Grudzień 2003 Triple to sie nazywa komentarz thx ! :) Drzwi jeszcze bede poprawial....z tym extruodwaniem racja...cos tam sie kaszani..ale ciezko zapanowac nad tym :D...a co reczny zly?:P Cabrio to nie bedzie tylko Coupe...moze sedan...jeszcze sie zastanowie :) pozdr
Nimrod Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Zrób Megane II Grand Tour :) (combi). A co do modelu trudno na razie oceniać, wiem jak ten samochód wygląda z zewnątrz, więc ćieżko cokolwiek napisać. Poczekam na kolejne updejty. Powodzenia.
Pablo Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Napisano 25 Grudzień 2003 Combi hmmm..raczej nie :P...pozniej wrzuce update...wiecie swieta sa :P rodzinka itd :) pozdr
beeper Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 pablo - nie wiem co jest w Twoich modelach, ze kazdy wyglada jakos niedokladnie i krzywo... to co juz zaprezentowales, takze, nie wiem czy to wina renderea ktory daje takie wrazenie, czy moze powinienes popracowac nad czystoscia :)
MC-Maxim Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Dla mnie jak narazie jest super :) Pozdrawiam !
Pablo Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Napisano 25 Grudzień 2003 beeper- np. co jest krzywo? jesli drzwi to wiem..poprawie :) a co do deski rodzielczej jest jeszcze w fazie WIPa :) pozdr
Fafex Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 Na razie fajnie. Jeśli mógłbyś to daj jakieś zdjęcia oryginału, żeby było do czego porównywać. :)
MC-Maxim Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 Jak dla mnie za bardzo przesadzone to zdjecie .... auto mozna zrobic delikatniej i z wdziekiem. Rzecz gustu :) Sorki za offtopic i czekamy na update`y Pablo.
Pablo Napisano 27 Grudzień 2003 Autor Napisano 27 Grudzień 2003 Sikham :D:D...a masz wersje Cabrio Tuning? Update niedlugo...wiece dziewczyna...i swieta :) pozdr
beeper Napisano 27 Grudzień 2003 Napisano 27 Grudzień 2003 sikham - jak na razie carzone zrobilo bodykity jedynie do 307 ktore nadaja sie do zaloze, przewaznie u nich jest to bezsensowne obwieszanie samochodu plastikiem, a przypadku megany to juz komplenie przesadzili.. ;)
sikham Napisano 27 Grudzień 2003 Napisano 27 Grudzień 2003 oj tam przesadzili ;) tu masz wersje łagodniej stuningowaną
Loozack Napisano 27 Grudzień 2003 Napisano 27 Grudzień 2003 ooo, to już lepsze zdjęcie :) Pablo, według mnie twój model jest narazie trochę mało... techniczny :) to znaczy dałeś za dużo zaokragleń, przez co narazie model sprawia wrażenie zabawki :) jak możesz to pokaż siatkę, bo w niektórych miejscach wyraźnie źle się układa :) powodzenia [piwo]
Pablo Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Napisano 30 Grudzień 2003 Update... Zmieniam concept...nie bedie to Megane II lecz Megane CC :) pozdr
Pablo Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Napisano 30 Grudzień 2003 Dzieki..jeszcze zostalo pare rzeczy do zrobienia...macie moze jakies dobre fotki wnetrza?? pozdr
Pablo Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Napisano 30 Grudzień 2003 a czemu mam zniemiac? czy moze poprawic modeling tego? pozdr
Pionier Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 narazie wyglada calkiem przyjemnie :). Pracowac dalej :)
Gość User190 Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 Hmm.. poki co to nieźle!! Pracuj dalej i szybciej.. :-) Nie obijaj mi sie tak bardzo - wiem co to znaczy spedzać dużo zcasu z dziewczyna - tak wiec przywoluje Cie do porzadku i mowie: Ona nie umrze, jak raz do niej nie przyjdziesz :P
Pablo Napisano 31 Grudzień 2003 Autor Napisano 31 Grudzień 2003 tylko ze wiesz..ona czesciej do mnie przyjezdza:P pozdr
Aki_MG Napisano 31 Grudzień 2003 Napisano 31 Grudzień 2003 Wiesh co Pablo? Ja sie tylko zastanawiam jak można tak za****ście modelować.... pozdr
Pablo Napisano 31 Grudzień 2003 Autor Napisano 31 Grudzień 2003 EEeee...siedzi sie juz troche w tym wiec co nie co sie umie ( nie ze sobie dodaje:P ) zobaczysz tez tak bdziesz potrafil :) pozdr P.S. Szczesliwego Nowego Roku :)
Aki_MG Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 No mam nadzieje, że nie rzucę kiedyś tego programu w kąt (np. ze złości :P) P.S. Dzięki i wzajemnie :)
Rekomendowane odpowiedzi