Napisano 30 Październik 200717 l Witam, pojawił się nowe engine, moze był już wcześniej, nie wiem. Galeria jest dosyć obiecująca. Może jeśli ktoś miał styczność z owym silnikiem renderującym niech napisze coś od siebie
Napisano 31 Październik 200717 l fry byl jest juz jakis czas, tutaj na forum testy jego rowniez byly, ale jak cos to tutaj jest fajnie opisany: http://www.evermotion.org/?unfold_exclusive=159&unfold=exclusive
Napisano 31 Październik 200717 l Bardzo fajny render, narazie nie zaduzo tutkow ale wiekszosc mozna podpatrzec od maxwella bo dziala na tej samej zasadzie :)
Napisano 31 Październik 200717 l Autor w maxwellu niestety nie mialem przyjmnosci renderowac, ale cos mi sie kojarzy ze ten silnik strasznie dlugo renderuje w porownaniu z vrayem np. No nie istotne, to nie watek maxwella, a co do fry to mi raczej chodzi o czasy rendeów i tego typu rzeczy
Napisano 31 Październik 200717 l ten sam rząd wielkości co w maxwellu, czasy się mogą różnić o kilka %...
Napisano 31 Październik 200717 l sciagnij sobie wersje demo i zobaczysz, czas renderu raczej podobny do MW czasami szybciej czasami wolniej, zalezy jeszcze jakiego masz kompa.