polon Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 Witam, pojawił się nowe engine, moze był już wcześniej, nie wiem. Galeria jest dosyć obiecująca. Może jeśli ktoś miał styczność z owym silnikiem renderującym niech napisze coś od siebie
JunioR Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 fry byl jest juz jakis czas, tutaj na forum testy jego rowniez byly, ale jak cos to tutaj jest fajnie opisany: http://www.evermotion.org/?unfold_exclusive=159&unfold=exclusive
hcpiter Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 Bardzo fajny render, narazie nie zaduzo tutkow ale wiekszosc mozna podpatrzec od maxwella bo dziala na tej samej zasadzie :)
polon Napisano 31 Październik 2007 Autor Napisano 31 Październik 2007 w maxwellu niestety nie mialem przyjmnosci renderowac, ale cos mi sie kojarzy ze ten silnik strasznie dlugo renderuje w porownaniu z vrayem np. No nie istotne, to nie watek maxwella, a co do fry to mi raczej chodzi o czasy rendeów i tego typu rzeczy
Master Kiełbaster Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 ten sam rząd wielkości co w maxwellu, czasy się mogą różnić o kilka %...
hcpiter Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 sciagnij sobie wersje demo i zobaczysz, czas renderu raczej podobny do MW czasami szybciej czasami wolniej, zalezy jeszcze jakiego masz kompa.
Rekomendowane odpowiedzi