Maceo Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 Hej, takie to wyszło ostatnio. projekt - D.W. Bagińscy; modelowanie - Autodesk Revit; render - 3ds MAX+VRay; post - Photoshop. na czas trwania przetargu usunąłem wizki. post-prod razem z Janem Bagińskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oskar_h Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 pomijam wizualizacje iwszystkie technikalia. podoba mi sie projekt. jesli cos takiego powstanie to naprawde bedzie dobrze... choc jak znam zycie to inwestor obetnie wam to i owo z tego projektu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PT82 Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 cosik cieniutkie te stropiki:) viz :) ok arch itektonicznie ...jest to pewien p-kt wyjscia:) pzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 2 Listopad 2007 Autor Share Napisano 2 Listopad 2007 Stropy nie są cienkie - wydają się takie bo profil zakończenia zwęża się ku końcowi do 10 cm z tego co pamiętam. To mialo slużyć temu, żeby wyglądało to lżej. Czy to powstanie to trzymam kciuki. Nie jesteśmy jedynym biurem, które jest brane pod uwagę. Poza tym zapewne zdecydują czynniki finansowe... jak zawsze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 ...mam pytanie- czy to jest projekt rozbudowy/modernizacji tego fragmentu bud przyklejonego do ceglanej kamienicy ? jezeli tak to wlasciwie wprowadza nowa 3 jakosc :) -zle nie jest choc gustuje w nieco innej ach - jak to ktos juz powiedzial jest to jakies rozwiazanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 ja wiem że inwestor itd ... ale nie można wsadzać kotleta na piękny modernistyczny budynek, tak się nie godzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peteRlo Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Straszne. O trzy kondygnacje mniej jeszcze uchodzi, ale tylko na pierwszym obrazku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 ...to trzeba bedzie przewidziec punkt widokowy, z ktorego bedzie to "jakos" wygladalo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjh Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Jestem ciekawy jak są skomunikowane nadbudowane piętra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Nieźle! podoba mi sie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 Na razie jest to koncepcja czysto koncepcyjna. Nie jest rozwiązana, jeżeli chodzi o mieszkania, czy komunikację. Jak przejdzie oferta to będziemy się bawić. Jeżeli chodzi o wyraz to było to celem, żeby nawiązać dialog z modernistyczną architekturą, a nie dostosować się do niej. W każdym razie dzieki za komentarze. Ale fajnie jakbyście coś rzucili do samej wizki, bo projekt nie jest tak jakby mój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Straszna ta wasza koncepcja..w ogole nie pasuje do tych starowinek obok...byłem tam ostatnio i robiłem im fotki. Jeśli dojdzie do realizacji Waszego pomyslu no to niestety...kolejne ufo architektoniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 11 Listopad 2007 Autor Share Napisano 11 Listopad 2007 Jakoś nie chcę za bardzo się ustawiać ani przy obronie tej koncepcji, ani przy jej zjechaniu - pozostanę neutralny. Ale proponuję obczaić przyszłe inwestycje w tym rejonie, które zmienią diametralnie charakter tej przestrzeni. Co ciekawe, do przyszłych realizacji miedzy innymi będzie należeć około 5-ciu wysokociowców z czego chyba co najmniej dwa będą miały ok. 200m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakul Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 jeśli chodzi o projekt to dla mnie jest tragiczny. w ogóle nie pasuje do otoczenia.wygląda jakby ktos założył baardzo brzydki kapelusz na głowe. jeśli chodzi o wizkę to nic szczególnego , może to wina projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 wizka jest spoko...przyjemna kolorystycznie i lekka taka...ale zwroc uwage na jedna rzecz...w blokasie okna sa albo ciemne..albo mocno odbijajace i prawie biale (chyba ze sa firanki ale to inna sprawa) a u ciebie swiatlo mocno wpada do srodka i widac jasne wnetrze, przez co troche sie kloci wizka ze zdjeciem.. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pat52 Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 hmm chyba mam jakieś de ja vu, buahahahaha:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi