Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

\"....pozwala cieszyć się najzupełniej legalnym systemem operacyjnym przez 180 dni od daty instalacji...\"

:)

Napisano
  • Autor

owszem, mozna pobrac, ale niektorzy maja modemik (ja mam stale) :) (na szczescie) :)

Napisano

On nie ma prawa tego sprzedawac, pewnie nawet nie wie o tym. A ja mam legalnego windowsa 2000 z uczelni i inne drogie zabawki za darmo.

Napisano

A kto powiedział, że on Windows\'a sprzedaje?

Wydaje na czyste CD, oraz marnuje swój czas by jakiś modemowiec mógł sprawdzic trial\'a :)

Więc to nie cena za TRIAL\'a, a za usługę nagrania oraz poświęcony czas :P

Napisano

No na pewno wielu ludzi kupi:D...po tych wszystkich nalotach :D:D

pozdr

Napisano

Wydaje mi sie, że taka wersja Windy była dołączona niedawno do chipa:] Więc można poszukać w Empiku u za jakies 20 zło bedzie winda i gazeta do poczytania:D

Napisano

jaka tam reinstalka i od nowa .... oni juz maja na to sposoby ze nawet reinstalka nie pomaga tylko musisz juz zarejestrowac- to byloby za piekne zeby bylo prawdziwe :)

Napisano

Dunde to nie przechodzi z tym cofaniem daty- sprawdzalem na maxie 6 i na windzie bedzie the same :/

Napisano

watpie zeby to pomoglo.... jakby to bylo takie latwe to kto kupilby za 15 000 np 3ds max??

Napisano
  • Autor

jasne... masz racje, potem trzeba bylo jeszcze zainstalowac jeszcze jakis path... pewnie on ingeruje w maxa i juz licencja jest zlamana... temat raczej nie na forum...

pozdrawiam