Napisano 4 Listopad 200717 l widzę twoje początki i widzę że znasz maxa. i dam ci radę (sam tak zrobiłem) - zrób jakiś tutorial robienia samochodu. nie uda ci się go zrobić za pierszym razem dobrego, ale poznasz trochę rzeczy przydatnych dalej. powodzenia :)
Napisano 6 Listopad 200717 l Autor dzieki za rade, rzeczywiscie dopiero zaczynam, ale ja mam kiepsko zdeka ;| zaraz sie zaczniesz smiac jak kazdy kto o tym wie :P moja wersja 3ds maxa to 4 wiec niezawiele chyba w tym zrobie
Napisano 6 Listopad 200717 l ludzie fajne rzeczy robili w 4 jak nie mieli 5 bo jeszcze nie wyszla :) kwestia uporu / umiejetnosci / checi. To nie tak ze max 9 zrobi za ciebie model render i postprodukcje, jest duzo latwiej w nowszych wersjach, ale nie od razu przeciez Rzym zbudowano. Jak ktos ladnie powiedzial " zanim zaczniesz biegac trzeba sie nauczyc chodzic" :) ja na razie raczkuje...
Napisano 6 Listopad 200717 l Ja też się dopiero uczę i też zaczynałem od 4. Faktycznie, w nowszych wersjach pracuje się łatwiej, co nie znaczy, że nie można wymodelować "zajebiaszczych" modeli. Pracuj, modeluj, będzie dobrze! Powodzenia!