Napisano 26 Grudzień 200321 l ogolnie w porzadku - masz taki styl - ok podoba mi sie niedopowiedzenie sukienki i jej delikatnosc taka jest kompozycja czy do skanera nie weszla cala tancerka? pozdrawiam wesolych swiat
Napisano 26 Grudzień 200321 l Jak na baletnice ma strasznie naładowane nogi :) To powinna być tyczka (bez urazy dla baletnic) Oczywiście stylowo i bardzo ładnie wykonane :)
Napisano 26 Grudzień 200321 l Bo wy nigdy disneyowskich tanczacych hipopotamow nie widzieliscie:) a mi sie podoba i kompozycyjnie, i rysunkowo, bardzo fajne dosc odwazne ujecie, dobre skroty, moze miednica powinna byc mocniej wygieta, bo troche to teraz wyglada jakby osobno nogi i osobno krpus, a calosc oki.
Napisano 26 Grudzień 200321 l Autor tak,tak,taka kompozycja...skaner mam a4 a to jest fotka rysunku 100x70...no i fakt muskularna ta baba wyszla:)...ale wbrew pozorom baletnice maja umiesnione nogi...musza chyba..no a ten skrot to rzeczywiscie za bardzo to podkresla...moze poprawie:)
Napisano 26 Grudzień 200321 l Zawsze chciałam zadać to pytanie przy Twoich pracach, ale jakoś się opanowywałam :D Teraz nie mogę się powstrzymać, bo strasznie mnie to interesuje. Skąd bierzesz układ postaci? Z głowy, zdjęcia, czy modela?
Napisano 26 Grudzień 200321 l Autor w wiekszosci fotki niestety ( przerobione wg.mojego widzimisie:))..nikt by mi tak nie ustal 2 godziny...
Napisano 26 Grudzień 200321 l ...taa fajne w szczególności ta nieodkryta mroczna część spodniej strony :D... -(Ż)Aneta- propos patrzenia na pracę to nie przesadzaj nie ma co marnować czasu... ;), aaa ...jeszcze jedno fajny avatarek pozdrowionka
Napisano 8 Styczeń 200421 l mi sie podoba, choc mialbym malutkie zastrzezenia co do kadrowania i kompozycji.
Napisano 8 Styczeń 200421 l Ja mam jedynie małe zastrzeżenie do kolana i mięśni poniżej - są zdecydowanie za barzdo przesunięte w prawo - mimo że to perspektywa sprawia to u mnie takie wrażenie - reszta jest ok. Masz barzdo fajny styl:) Giorgione
Napisano 9 Styczeń 200421 l Wszystko pięknie, ale tylko od głowy do kolana. Ta łydka jakas taka nieproporcjonalna. Ogólnie te nogi jakieś takie... no nie mogę załapać prespektywy. ogólnie gratuluję dobrej roboty.