Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ogolnie w porzadku - masz taki styl - ok

podoba mi sie niedopowiedzenie sukienki i jej delikatnosc

taka jest kompozycja czy do skanera nie weszla cala tancerka?

pozdrawiam

wesolych swiat

Napisano

Bo wy nigdy disneyowskich tanczacych hipopotamow nie widzieliscie:) a mi sie podoba i kompozycyjnie, i rysunkowo, bardzo fajne dosc odwazne ujecie, dobre skroty, moze miednica powinna byc mocniej wygieta, bo troche to teraz wyglada jakby osobno nogi i osobno krpus, a calosc oki.

Napisano

tak,tak,taka kompozycja...skaner mam a4 a to jest fotka rysunku 100x70...no i fakt muskularna ta baba wyszla:)...ale wbrew pozorom baletnice maja umiesnione nogi...musza chyba..no a ten skrot to rzeczywiscie za bardzo to podkresla...moze poprawie:)

Napisano

Zawsze chciałam zadać to pytanie przy Twoich pracach, ale jakoś się opanowywałam :D Teraz nie mogę się powstrzymać, bo strasznie mnie to interesuje.

Skąd bierzesz układ postaci? Z głowy, zdjęcia, czy modela?

Napisano

...taa fajne w szczególności ta nieodkryta mroczna część spodniej strony :D...

-(Ż)Aneta- propos patrzenia na pracę to nie przesadzaj nie ma co marnować czasu... ;), aaa ...jeszcze jedno fajny avatarek

pozdrowionka

Napisano

Ja mam jedynie małe zastrzeżenie do kolana i mięśni poniżej - są zdecydowanie za barzdo przesunięte w prawo - mimo że to perspektywa sprawia to u mnie takie wrażenie - reszta jest ok.

Masz barzdo fajny styl:)

Giorgione

Napisano

Wszystko pięknie, ale tylko od głowy do kolana. Ta łydka jakas taka nieproporcjonalna. Ogólnie te nogi jakieś takie... no nie mogę załapać prespektywy.

ogólnie gratuluję dobrej roboty.