(Ż)Aneta Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 hm...im dluzej na to patrze..tym mniej widze...
gurth Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 ogolnie w porzadku - masz taki styl - ok podoba mi sie niedopowiedzenie sukienki i jej delikatnosc taka jest kompozycja czy do skanera nie weszla cala tancerka? pozdrawiam wesolych swiat
Cpt.Obvious Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 Jak na baletnice ma strasznie naładowane nogi :) To powinna być tyczka (bez urazy dla baletnic) Oczywiście stylowo i bardzo ładnie wykonane :)
gurth Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 moze kiedys byla kulturystka...kto to wie ;)
biglebowsky Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 Bo wy nigdy disneyowskich tanczacych hipopotamow nie widzieliscie:) a mi sie podoba i kompozycyjnie, i rysunkowo, bardzo fajne dosc odwazne ujecie, dobre skroty, moze miednica powinna byc mocniej wygieta, bo troche to teraz wyglada jakby osobno nogi i osobno krpus, a calosc oki.
(Ż)Aneta Napisano 26 Grudzień 2003 Autor Napisano 26 Grudzień 2003 tak,tak,taka kompozycja...skaner mam a4 a to jest fotka rysunku 100x70...no i fakt muskularna ta baba wyszla:)...ale wbrew pozorom baletnice maja umiesnione nogi...musza chyba..no a ten skrot to rzeczywiscie za bardzo to podkresla...moze poprawie:)
Serinde Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 Zawsze chciałam zadać to pytanie przy Twoich pracach, ale jakoś się opanowywałam :D Teraz nie mogę się powstrzymać, bo strasznie mnie to interesuje. Skąd bierzesz układ postaci? Z głowy, zdjęcia, czy modela?
(Ż)Aneta Napisano 26 Grudzień 2003 Autor Napisano 26 Grudzień 2003 w wiekszosci fotki niestety ( przerobione wg.mojego widzimisie:))..nikt by mi tak nie ustal 2 godziny...
littleninja Napisano 26 Grudzień 2003 Napisano 26 Grudzień 2003 ...taa fajne w szczególności ta nieodkryta mroczna część spodniej strony :D... -(Ż)Aneta- propos patrzenia na pracę to nie przesadzaj nie ma co marnować czasu... ;), aaa ...jeszcze jedno fajny avatarek pozdrowionka
Damian Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 mi sie podoba, choc mialbym malutkie zastrzezenia co do kadrowania i kompozycji.
giorgione Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 Ja mam jedynie małe zastrzeżenie do kolana i mięśni poniżej - są zdecydowanie za barzdo przesunięte w prawo - mimo że to perspektywa sprawia to u mnie takie wrażenie - reszta jest ok. Masz barzdo fajny styl:) Giorgione
Edi Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 Wszystko pięknie, ale tylko od głowy do kolana. Ta łydka jakas taka nieproporcjonalna. Ogólnie te nogi jakieś takie... no nie mogę załapać prespektywy. ogólnie gratuluję dobrej roboty.
Rekomendowane odpowiedzi