Jump to content

Featured Replies

Posted

czesc. chciałbym zacząć moja przygode z grafiką komputerową i zastanawiałem się czy 3ds max będzie dobry do tego. nie mam wybujalego kompa ale na wakacje mam zamiar zmieniac. moj obecny komp to

amd athlon 64 3500+

512 mb ramu

gf fx 5200 ultimate

400W zasilacz

• Replies 15
  • Views 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Komp da radę szkoda że nie masz 2 razy więcej ramu bo wtedy to już zupełnie by wystarczyło na początek. Na tej stronie są prace wykonane w 3d, przy większości z nich jest podany sprzęt autora więc możesz zobaczyć na czym ludzie czasami potrafią tworzyć super pracki :

http://raph.com/3dartists/artgallery/ag-co.html

• Author

a skad wziasc 3ds max? jest jakis trial? czy mam kupic czy moge "pobrac od kogos"?

3dmax 2008 - 17 tys. zł. brutto

VIZ 2008 - 9,2 tys zł. brutto

• Author

drogi strasznie:/ wezme triala a potem moze jakos nielegalnie niestety porobie w nim:/

drogi strasznie:/ wezme triala a potem moze jakos nielegalnie niestety porobie w nim:/

Tak nie wolno.

możesz zakupić wersję studencką (tylko i wyłącznie do nauki) za ok. 800zł.

• Author

probowalem troche z blederem ale jakos wydaje mi sie ze nie da sie robic na nim zrobic niesamowitych modeli z duzej ilosci polygonow. macie moze jakis poradnik jak w blenderze robic modele czlowieka? moga byc low polygon a takze high polygon;)

• Author

a gdzie ja dostac? bo wpisalem viz w google. wszedlem na autodesk viz i jest tylko trial:(