Napisano 10 Listopad 200717 l WItam, przy próbie instalacji którejkolwiek z tych wersji pojawia sie komunikat http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6ff9d7c5c0b359ce.html nie wiem co poradzic, pracuje na windows Vista i moje konto jest kontem administratora a raczej ma przywileje administratora bo z tego co wiem to prawdziwe konto admina jest ukryte. Prosze o pomoc
Napisano 10 Listopad 200717 l Co to za wersja 2009? Masz jakieś przecieki? ^^ A kwestia przywilejów może być przyczyną. Pogadaj z "prawdziwym" adminem komputera :)
Napisano 10 Listopad 200717 l serwus :) ten error w viście bierze sie z tego, że nawet będąc na koncie z pełnymi uprawnieniami, trzeba jeszcze je odblokować "pełniej". To sie nazywa "kontrola uzytkownika" - szukaj tego w panelu administrowaniu kontami - tam będzie coś takiego jak "wyłącz kontrole uzytkownika" - mniej wiecej tak- pisze to z pamięci. Też sie z tym cholerstwem męczyłem na początku :(. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 10 Listopad 200717 l Autor dziekuje za rady- zaraz sprobuje a co LIS-a...mam PC dell kupiony online w irlandii wiec z microsoftem moge gadac ile chce :-P nie oceniaj wiec..nie kazdy jest taki jak TY
Napisano 10 Listopad 200717 l Autor chlopaki (i dziewczyny) dalej lipka...ten sam problem- probowalem juz tego odblokowywania i nitki..jakies inne propozycje?
Napisano 10 Listopad 200717 l serwus :) a jaki masz system i jaka instalka maxa ? i ten problem wystepuje chyba na końcu instalacji ? Powiem Ci że jesli sie nie poprawi sprawa, to spokojnie możesz sie zwrócić do autodesku - ot jest przecie trial maxa :) absolutnie legalny :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 11 Listopad 200717 l miałem tak z vrayem, jak się raz zainstalował źle to potem ponowne instalowanie nic nie dawało i trzeba było skorzystać z innego pliku instalacyjnego :(
Napisano 11 Listopad 200717 l czyli juz wiesz co bedzie miala wersja 11 maxa, tak? Prosimy pochwal sie. No nie ma co jestes na topie
Napisano 11 Listopad 200717 l Autor poki co znalazlem to jako rozwiazanie: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/item?siteID=123112&id=6030343&linkID=9241177 moze komus sie przyda- mi nie pomoglo pozdrawiam i dziekuje za pomoc a do chamskich uwag- mozecie mnie calowac w oko cyklopa