Posted November 10, 200717 yr WItam, przy próbie instalacji którejkolwiek z tych wersji pojawia sie komunikat http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6ff9d7c5c0b359ce.html nie wiem co poradzic, pracuje na windows Vista i moje konto jest kontem administratora a raczej ma przywileje administratora bo z tego co wiem to prawdziwe konto admina jest ukryte. Prosze o pomoc
November 10, 200717 yr Co to za wersja 2009? Masz jakieś przecieki? ^^ A kwestia przywilejów może być przyczyną. Pogadaj z "prawdziwym" adminem komputera :)
November 10, 200717 yr serwus :) ten error w viście bierze sie z tego, że nawet będąc na koncie z pełnymi uprawnieniami, trzeba jeszcze je odblokować "pełniej". To sie nazywa "kontrola uzytkownika" - szukaj tego w panelu administrowaniu kontami - tam będzie coś takiego jak "wyłącz kontrole uzytkownika" - mniej wiecej tak- pisze to z pamięci. Też sie z tym cholerstwem męczyłem na początku :(. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
November 10, 200717 yr Author dziekuje za rady- zaraz sprobuje a co LIS-a...mam PC dell kupiony online w irlandii wiec z microsoftem moge gadac ile chce :-P nie oceniaj wiec..nie kazdy jest taki jak TY
November 10, 200717 yr Author chlopaki (i dziewczyny) dalej lipka...ten sam problem- probowalem juz tego odblokowywania i nitki..jakies inne propozycje?
November 10, 200717 yr serwus :) a jaki masz system i jaka instalka maxa ? i ten problem wystepuje chyba na końcu instalacji ? Powiem Ci że jesli sie nie poprawi sprawa, to spokojnie możesz sie zwrócić do autodesku - ot jest przecie trial maxa :) absolutnie legalny :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
November 11, 200717 yr miałem tak z vrayem, jak się raz zainstalował źle to potem ponowne instalowanie nic nie dawało i trzeba było skorzystać z innego pliku instalacyjnego :(
November 11, 200717 yr czyli juz wiesz co bedzie miala wersja 11 maxa, tak? Prosimy pochwal sie. No nie ma co jestes na topie
November 11, 200717 yr Author poki co znalazlem to jako rozwiazanie: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/item?siteID=123112&id=6030343&linkID=9241177 moze komus sie przyda- mi nie pomoglo pozdrawiam i dziekuje za pomoc a do chamskich uwag- mozecie mnie calowac w oko cyklopa