Jump to content

Featured Replies

• Replies 12
  • Views 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Co to za wersja 2009? Masz jakieś przecieki? ^^ A kwestia przywilejów może być przyczyną. Pogadaj z "prawdziwym" adminem komputera :)

serwus :)

ten error w viście bierze sie z tego, że nawet będąc na koncie z pełnymi uprawnieniami, trzeba jeszcze je odblokować "pełniej".

To sie nazywa "kontrola uzytkownika" - szukaj tego w panelu administrowaniu kontami - tam będzie coś takiego jak "wyłącz kontrole uzytkownika" - mniej wiecej tak- pisze to z pamięci. Też sie z tym cholerstwem męczyłem na początku :(.

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Najpewniej będzie jak napiszesz Do Microsoftu i Autodesku. Buehehehe

• Author

dziekuje za rady- zaraz sprobuje

a co LIS-a...mam PC dell kupiony online w irlandii wiec z microsoftem moge gadac ile chce :-P nie oceniaj wiec..nie kazdy jest taki jak TY

Rozpuszcza nas ten autodesk po dwie wersje maxów rocznie wydawać.

serwus :)

a jaki masz system i jaka instalka maxa ? i ten problem wystepuje chyba na końcu instalacji ? Powiem Ci że jesli sie nie poprawi sprawa, to spokojnie możesz sie zwrócić do autodesku - ot jest przecie trial maxa :) absolutnie legalny :)

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

miałem tak z vrayem, jak się raz zainstalował źle to potem ponowne instalowanie nic nie dawało i trzeba było skorzystać z innego pliku instalacyjnego :(

czyli juz wiesz co bedzie miala wersja 11 maxa, tak? Prosimy pochwal sie. No nie ma co jestes na topie