Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Zrobiłem tą animacje chcąc nauczyć się i poćwiczyć korzystanie z reactora w 3dsmax 7. Jak mi to wyszło sami oceńcie.

domino.wmv

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wyszlo spoko jak na reactora. Mi osobiscie sie podoba praca kamery. Mam pytanie: ten ostatni klocek "siluje" sie przez chwile z czajniczkiem....to jest reactor jeszcze czy recznie kombinowales?

Napisano
  • Autor

Dziekuje za odpowiedzi.

JmTm00: Ciesze się że Ci się podoba, cała animacja była robiona w reactorze.

Lumpy: Narazie jestem zajęty innym projektem, ale jak skończe to pewnie sprobuje. A co do napisow to spieszyło mi się :).

Napisano

Link nie działał, bo antywirus mi blokował tą stronę.

Ta animacja jest trochę za szybka i za krótka.

Napisano
  • Autor
i nie jest na youtube

A czy to ważne? Przecież nie będe specjalnie zakładał konta rzeby zamieścić jedną animacje.

Napisano
A czy to ważne? Przecież nie będe specjalnie zakładał konta rzeby zamieścić jedną animacje.

wiecej ludu z forum ja zobaczy jak bedzie na youtube :)

Napisano

Witam, fajnie to wyszlo. Ale ja z pytankiem - ten reactor w maxie jest normalnie czy to jest jakis plugin? A jak jest to gdzie mozna go znalesc na liscie modyfikatorow czy gdzie... nie bawie sie w animacji ogolnie ale wlasnie zastanawialem sie jak zrobic zeby max sam obliczal co sie stanie z danym modelem jak cos tam bedzie mialo z nim kontakt.

Pozdro

Napisano
  • Autor

Ten reactor jest normalnie w 3ds maxie. W necie jest pełno tutoriali na ten temat. Pozdrawiam :)

Napisano

Gdyby czajnik się rozbił na końcu,może byłoby ciekawsze.

Teraz taki zwyczajny, nudny teścik, który warto zachować dla siebie.

Napisano

zadnego testu nie warto chowac dla siebie jesli dzieki niemu padaja pytania i odpowiedzi