Napisano 10 Listopad 200717 l Witam. Zrobiłem tą animacje chcąc nauczyć się i poćwiczyć korzystanie z reactora w 3dsmax 7. Jak mi to wyszło sami oceńcie. domino.wmv
Napisano 10 Listopad 200717 l wyszlo spoko jak na reactora. Mi osobiscie sie podoba praca kamery. Mam pytanie: ten ostatni klocek "siluje" sie przez chwile z czajniczkiem....to jest reactor jeszcze czy recznie kombinowales?
Napisano 10 Listopad 200717 l Autor Dziekuje za odpowiedzi. JmTm00: Ciesze się że Ci się podoba, cała animacja była robiona w reactorze. Lumpy: Narazie jestem zajęty innym projektem, ale jak skończe to pewnie sprobuje. A co do napisow to spieszyło mi się :).
Napisano 15 Listopad 200717 l Link nie działał, bo antywirus mi blokował tą stronę. Ta animacja jest trochę za szybka i za krótka.
Napisano 16 Listopad 200717 l Autor i nie jest na youtube A czy to ważne? Przecież nie będe specjalnie zakładał konta rzeby zamieścić jedną animacje.
Napisano 16 Listopad 200717 l A czy to ważne? Przecież nie będe specjalnie zakładał konta rzeby zamieścić jedną animacje. wiecej ludu z forum ja zobaczy jak bedzie na youtube :)
Napisano 24 Listopad 200717 l Witam, fajnie to wyszlo. Ale ja z pytankiem - ten reactor w maxie jest normalnie czy to jest jakis plugin? A jak jest to gdzie mozna go znalesc na liscie modyfikatorow czy gdzie... nie bawie sie w animacji ogolnie ale wlasnie zastanawialem sie jak zrobic zeby max sam obliczal co sie stanie z danym modelem jak cos tam bedzie mialo z nim kontakt. Pozdro
Napisano 25 Listopad 200717 l Autor Ten reactor jest normalnie w 3ds maxie. W necie jest pełno tutoriali na ten temat. Pozdrawiam :)
Napisano 25 Listopad 200717 l Gdyby czajnik się rozbił na końcu,może byłoby ciekawsze. Teraz taki zwyczajny, nudny teścik, który warto zachować dla siebie.
Napisano 25 Listopad 200717 l zadnego testu nie warto chowac dla siebie jesli dzieki niemu padaja pytania i odpowiedzi