dymek91 Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 Witam. Zrobiłem tą animacje chcąc nauczyć się i poćwiczyć korzystanie z reactora w 3dsmax 7. Jak mi to wyszło sami oceńcie. domino.wmv
JmTm00 Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 wyszlo spoko jak na reactora. Mi osobiscie sie podoba praca kamery. Mam pytanie: ten ostatni klocek "siluje" sie przez chwile z czajniczkiem....to jest reactor jeszcze czy recznie kombinowales?
dymek91 Napisano 10 Listopad 2007 Autor Napisano 10 Listopad 2007 Dziekuje za odpowiedzi. JmTm00: Ciesze się że Ci się podoba, cała animacja była robiona w reactorze. Lumpy: Narazie jestem zajęty innym projektem, ale jak skończe to pewnie sprobuje. A co do napisow to spieszyło mi się :).
Kulex Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 Link nie działał, bo antywirus mi blokował tą stronę. Ta animacja jest trochę za szybka i za krótka.
dymek91 Napisano 16 Listopad 2007 Autor Napisano 16 Listopad 2007 i nie jest na youtube A czy to ważne? Przecież nie będe specjalnie zakładał konta rzeby zamieścić jedną animacje.
hcpiter Napisano 16 Listopad 2007 Napisano 16 Listopad 2007 A czy to ważne? Przecież nie będe specjalnie zakładał konta rzeby zamieścić jedną animacje. wiecej ludu z forum ja zobaczy jak bedzie na youtube :)
dymek91 Napisano 16 Listopad 2007 Autor Napisano 16 Listopad 2007 To jest argument :D Link to wersji youtube'owej:
ti-tech Napisano 24 Listopad 2007 Napisano 24 Listopad 2007 Witam, fajnie to wyszlo. Ale ja z pytankiem - ten reactor w maxie jest normalnie czy to jest jakis plugin? A jak jest to gdzie mozna go znalesc na liscie modyfikatorow czy gdzie... nie bawie sie w animacji ogolnie ale wlasnie zastanawialem sie jak zrobic zeby max sam obliczal co sie stanie z danym modelem jak cos tam bedzie mialo z nim kontakt. Pozdro
dymek91 Napisano 25 Listopad 2007 Autor Napisano 25 Listopad 2007 Ten reactor jest normalnie w 3ds maxie. W necie jest pełno tutoriali na ten temat. Pozdrawiam :)
piotrek Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 Gdyby czajnik się rozbił na końcu,może byłoby ciekawsze. Teraz taki zwyczajny, nudny teścik, który warto zachować dla siebie.
illy Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 zadnego testu nie warto chowac dla siebie jesli dzieki niemu padaja pytania i odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi