WToreK Napisano 14 Luty 2004 Napisano 14 Luty 2004 Zgadzam sie z poprzednikiem, dziwnie jakos znieksztalcony ten model ale to jak sie domyslam wina kamery, obadaj, a tak to pieknie. Jakiego w koncu rendera uzywasz?
xMark Napisano 14 Luty 2004 Autor Napisano 14 Luty 2004 te znieksztalcenia to wina kamery. nie przyuwazylem, ale w pierwszym renderze rozmiary sa ok. uzywam v-raya. juz na dobre chyba :D moze mi ktos jeszcze tylko powiedziec jakiego backgrounda uzywac? zeby polysk na lakierze byl ladniejszy??
xMark Napisano 15 Luty 2004 Autor Napisano 15 Luty 2004 maly updejcik. dorobilem lusterka, klamki, wycieraczki i troche bugow poprawilem( jest ich od groma :( ale wszystkich sie nie da poprawic juz za pozno :D image was deleted
xMark Napisano 26 Luty 2004 Autor Napisano 26 Luty 2004 wnetrze juz jest teraz tylko felgi zostaly i koniec :D narescie moje pierwsze autko bedzie skonczone:D
blood_brother Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 No wiec tak. Po pierwsze primo - spojler dziwnie sie lacza plowki tak do poprawy. Po drugie primo - listwy (?) na dachu masz zle zobacz sobie na zdjeciach ze sa zupelnie inne to nie sa zwykle rowki tylko takie cos szersze i tam sie wczepia bagaznik. Po trzecie primo - listwy na drzwiach sa za grube i za waskie poszerzyc i odchudzic trzeba. Po czwarte primo - bieznik masz zle ustawiony bo on teraz zbiera wode zamiast ja odprowadzac. To narazie tyle. Pozdro[piwo] Edit: Jak mozesz to pokaz render tylu. Pozdro[piwo]
kingwins Napisano 26 Luty 2004 Napisano 26 Luty 2004 nono.. całość choć nie jest perfekcyjna robi dobre wrażenie, umiesz robić ładny lakier. Popracuj jeszcze nad bugami (sam na pewno wiesz gdzie je masz).
xMark Napisano 26 Luty 2004 Autor Napisano 26 Luty 2004 no z bugami to sie jeszcze pomecze. tyl??? hmm tak szczerze to tylu wogole nie ma :P strasznie ciezko mi szlo modelowanie tylu wiec sie zniechecilem
xMark Napisano 27 Luty 2004 Autor Napisano 27 Luty 2004 bugow jeszcze nie poprawilem. pracowalem nad renderem i narescie ejstem zadowolony :D szczegolnie z nr 1. reszta to takie moje eksperymenty nr1. render time: 7:05 nr2. render time: 17:56 nr3. render time: 18:40 i co myslicie? aha autko ma 510 tys fejsów(face)
Monster Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 Podoba mi sie. Nawet bardzo. Jak na pierwsze autko to super. Ale niestety jest kilka \"wiekszych\" wpadek. Spojler jest chyba nie zweldowany (a moze taki ma byc, nie wiem). Podobnie klapa bagaznika. Cos musisz zrobic za kolami (wewnetrzna czesc blotnika). Odstep miedzy drzwiami przednimi i tylnymi jest chyba pokrzywiony. Material felg, bleee, wymien prosze :) Nie miej mi za zle, gdyby to bylo w galerii a nie w WIPie to bym nic nie napisal. Ale prace trwaja, wiec pewnie poprawisz, prawda? :) Pozdrawiam [piwo]
Monster Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 Aaa, zapomnialem. Pokaz render tylu moze, co ? :D
xMark Napisano 27 Luty 2004 Autor Napisano 27 Luty 2004 poprawie poprawie ofkors. dokladnie to co wymienisles monster mam zamiar poprawic. tylko hmm material felg nie wiem jaki zrobic. jakies sugestie?
sikham Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 autko wyglada pieknie jednak tylko jako miniatórka w Twoim podpisie :(
Monster Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 Nie jestem doswiadczonym materialowcem, ale sam jutro bede kombinowac nad felami, wiec jak dojde do jakis madrych wnioskow to na pewno sie podziele. No bo ten material wyglada, hmm, jak takie smieszne plastikowe jebadełko, nie wiem jak to okreslic, ale pewnie sam wiesz o co chodzi :) Nadal ciekaw jestem tylu (chyba ze nie zrobiony jeszcze, to wtedy nie ma problemu, bo zrobisz jeszcze :) ) Pozdrawiam
Toudajew Napisano 27 Luty 2004 Napisano 27 Luty 2004 Mi sie podoba:D Blood brother tez robil ta mazde, z niecierpliwoscia czkalem az skonczy, ale jemu sie to nie udalo, tobie sie udalo gratuluje :D
xMark Napisano 27 Luty 2004 Autor Napisano 27 Luty 2004 dzieki wam. co do tylu to nie wiem czy mi checi starczy. jakos mi sie nie bardzo chce robic tyl. w nastepnym autku zrobie juz na pewno:D
xMark Napisano 12 Marzec 2004 Autor Napisano 12 Marzec 2004 postanowilem skonczyc juz z tym modelem tylu nie bedzie. znudzilo mi sie juz strasznie to autko. oto renderki juz ostanie. nie jest to model nadzwyczaj udany i piekny ale jak na moje umiejetnosci to mysle ze jest dosc dobry. :D Pozdro
Myszek Napisano 12 Marzec 2004 Napisano 12 Marzec 2004 moglbys sie bardziej przylozyc do felg ;) a najlepiej chyba ten samochod wyglada w czerwonym :]
kozioo Napisano 12 Marzec 2004 Napisano 12 Marzec 2004 Bugó to jeszcze troszke tam jest... Ale skoro już skończyłeś...
Loozack Napisano 12 Marzec 2004 Napisano 12 Marzec 2004 szkoda, że tyłu nie zrobiłeś :( mam nadzieję, że następny model już będzie w całości :D ale ogólnie jest dobrze :) trzymaj się [piwo]
Rekomendowane odpowiedzi