Gość Cornelius Scipio Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Witam serdecznie :) Po kilku nieprzespanych i dłuuugich nocach mam przyjemność zaprezentować pracę,którą ostatnio wykonałem.Wizualizację robiłem z myślą o portfolio,które jest na etapie tworzenia (to pierwsza wizka jaka w nim zawita :P ). Soft: Cinema 4D + Vray Czas renderu: 1h 30min Będę wdzięczny za wszelkie komentarze a także cenne uwagi :) Pzdr. Cornelius. P.S.Wrzucam jeszcze wersje bez ludka,może tak wygląda lepiej :)
Zajcev Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Ładna pracka, ale troche dziwnie wyszły te płyty, nienaturalnie. Może to przez perspektywe, ale schody w prawym dolnym rogu wyglądają jakby prawie pionowe były. Ale, jak już wspomniałem wcześniej, mi się podoba...
Pat52 Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Fajna praca, tylko kadr trochę dziwny, dom wygląda na dużo mniejszy niż jest...pozdro
Gość Cornelius Scipio Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Schody mają swoją długość,ale nie są pionowe :P Projekt budynku nie jest mój,trafiłem na necie na fotke i wpadła mi w oko.Thx :) Pzdr.
siwy Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 Światło ok ale budynek nieciekawie pokazany i niezbyt efektownie to wyszło. Spróbuj inny kadr wybrać i skupić się na tym budynku a nie na drzewach. W ogóle drzewa są w innej skali niż dom. Przez to dom wygląda jak wspomniany domek dla lalek. pozdro
Kedzior Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 ogolnie ladnie, ale skala sie gdzies sypla, jedne elementy wygladaja duze drugie jak makieta a ludka i tak prawie nie widac ;), takie to moje odczucia...
Rekomendowane odpowiedzi