Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witka,

Przygotowuję teraz Matt Damona, postanowiłem ciut inaczej pomaziać, napiszcie co sądzicie o tej ilustracji. (nie paintoverowałem)

caba4f8d6fadcd95.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

eee- ja sie czepie ze napis na komorce pana Webba jest troche bez sensu :P Lepiej by juz bylo Born and Die ;]

Napisano

dobrze sie zapowiada, pliz zrob to fajnie, bo Bourny to moje ulubione filmy ostatnich lat :-) tak na marginesie to polecam soundtracki dla inspiracji...

Napisano
  • Autor

a to mi zabiłeś ćwieka, faktycznie lepiej by było Die, hmm w opisie miałem Death więc tak zrobiłem.

Napiszcie czy męczyć dalej?

Napisano

fajnie wygląda, w końcu wypuściłeś kogoś z mroku, świetlisty bourne spoko ale napis na komórce to średnio, zgadzam się z górą... ;] Pozdrawiam

Napisano

Szalejesz Waćpan ;) . . ., czy mi się wydaje Tymko, czy działasz jedynie małymi brushami?

Fajna praca, więcej w niej "światła" , filmy również fajne ;D,

Z mojej strony o ile dalej będziesz szedł tym kierunkiem to Proszę o -> Clinta Eastwooda z filma "Wzgórze Złamanych Serc" ;). 4*

Pozdrawiam

Napisano

Wybacz jeśli już pisałeś... ale kto zamawia te prace i po co?

Napisano

Fajna praca, podoba mi się wykonanie i warsztat...ale dlaczego odwzorowujesz gębę jakiegoś amerykańskiego aktora ?

Napisano
  • Autor

he he, zamówienie dostałem od jednego z wydawnictw, po co -wydawnictwo to chce wydać książkę właśnie z takimi portretami. Nie mogę jeszcze zdradzić o czym będzie książka ani jej tytułu. Pomysły jak już pisałem dostaję gotowe.