Napisano 13 Listopad 200717 l Witka, Przygotowuję teraz Matt Damona, postanowiłem ciut inaczej pomaziać, napiszcie co sądzicie o tej ilustracji. (nie paintoverowałem)
Napisano 13 Listopad 200717 l eee- ja sie czepie ze napis na komorce pana Webba jest troche bez sensu :P Lepiej by juz bylo Born and Die ;]
Napisano 13 Listopad 200717 l dobrze sie zapowiada, pliz zrob to fajnie, bo Bourny to moje ulubione filmy ostatnich lat :-) tak na marginesie to polecam soundtracki dla inspiracji...
Napisano 13 Listopad 200717 l Autor a to mi zabiłeś ćwieka, faktycznie lepiej by było Die, hmm w opisie miałem Death więc tak zrobiłem. Napiszcie czy męczyć dalej?
Napisano 13 Listopad 200717 l fajnie wygląda, w końcu wypuściłeś kogoś z mroku, świetlisty bourne spoko ale napis na komórce to średnio, zgadzam się z górą... ;] Pozdrawiam
Napisano 13 Listopad 200717 l Szalejesz Waćpan ;) . . ., czy mi się wydaje Tymko, czy działasz jedynie małymi brushami? Fajna praca, więcej w niej "światła" , filmy również fajne ;D, Z mojej strony o ile dalej będziesz szedł tym kierunkiem to Proszę o -> Clinta Eastwooda z filma "Wzgórze Złamanych Serc" ;). 4* Pozdrawiam
Napisano 14 Listopad 200717 l Fajna praca, podoba mi się wykonanie i warsztat...ale dlaczego odwzorowujesz gębę jakiegoś amerykańskiego aktora ?
Napisano 14 Listopad 200717 l Autor he he, zamówienie dostałem od jednego z wydawnictw, po co -wydawnictwo to chce wydać książkę właśnie z takimi portretami. Nie mogę jeszcze zdradzić o czym będzie książka ani jej tytułu. Pomysły jak już pisałem dostaję gotowe.