tymko Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Witka, Przygotowuję teraz Matt Damona, postanowiłem ciut inaczej pomaziać, napiszcie co sądzicie o tej ilustracji. (nie paintoverowałem) 1
OmeN2501 Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 eee- ja sie czepie ze napis na komorce pana Webba jest troche bez sensu :P Lepiej by juz bylo Born and Die ;]
mant-raz Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 dobrze sie zapowiada, pliz zrob to fajnie, bo Bourny to moje ulubione filmy ostatnich lat :-) tak na marginesie to polecam soundtracki dla inspiracji... 1
tymko Napisano 13 Listopad 2007 Autor Napisano 13 Listopad 2007 a to mi zabiłeś ćwieka, faktycznie lepiej by było Die, hmm w opisie miałem Death więc tak zrobiłem. Napiszcie czy męczyć dalej?
masz)rum Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 fajnie wygląda, w końcu wypuściłeś kogoś z mroku, świetlisty bourne spoko ale napis na komórce to średnio, zgadzam się z górą... ;] Pozdrawiam
miriam Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Szalejesz Waćpan ;) . . ., czy mi się wydaje Tymko, czy działasz jedynie małymi brushami? Fajna praca, więcej w niej "światła" , filmy również fajne ;D, Z mojej strony o ile dalej będziesz szedł tym kierunkiem to Proszę o -> Clinta Eastwooda z filma "Wzgórze Złamanych Serc" ;). 4* Pozdrawiam
SzU Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Wybacz jeśli już pisałeś... ale kto zamawia te prace i po co?
troglodyta Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 Fajna praca, podoba mi się wykonanie i warsztat...ale dlaczego odwzorowujesz gębę jakiegoś amerykańskiego aktora ?
tymko Napisano 14 Listopad 2007 Autor Napisano 14 Listopad 2007 he he, zamówienie dostałem od jednego z wydawnictw, po co -wydawnictwo to chce wydać książkę właśnie z takimi portretami. Nie mogę jeszcze zdradzić o czym będzie książka ani jej tytułu. Pomysły jak już pisałem dostaję gotowe.
DaRoZ Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 mnie tez sie podoba :) czekam na dalsze efekty.
Rekomendowane odpowiedzi