tymko Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 Superman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 fajnie wyciachane, ej wygląda trochę jak David Huselhof (czy jakoś tak ;P), a no i ja bym się kłoocił, co to ma znaczyć że co, że superman jest niby lepszy od batmana i spidermena!?!?!?! Jak to tak??? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 mocne panie tymko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 Co Ja ci będę tutaj pisał, jak sam chłopie wiesz że jest git!!! Co do szczegółów to niech się czepiają spece od 2D. Pozdro! P.s. Chcemy więcej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 batman brzydziej narysowany od supermana a nawet spideya :( ale i tak daje 4* za christophera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 Super! Christopher cały namalowany czy to overpainting na zdjęciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 :p piękny loczek jak zawsze Tymko, świetnie, ale ja prawie w każdym Twoim 2D tak piszę... więc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 masakra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 Bez videotutka nie uwierze :) 5 gwiazdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 19 Listopad 2007 Autor Share Napisano 19 Listopad 2007 wszystko rysowane z referek ale nie ma tu paintovera, jedynie przyznaję się że batmana i spidermana objechałem delikatnym konturem (po zewnętrznej) by przyśpieszyć pracę bo terminy gonią. Kontur przenosłem na swoją pracę i na nim rysowałem. Etapy pracy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi