Napisano 19 Listopad 200717 l ładne :) ale jak dla mnie pierwszy plan za bardzo odcina sie od drugiego przez to postac wygląda niejako jak wklejona
Napisano 19 Listopad 200717 l Ja powiem tak - sama panienka (i to ta czlowiecza czesc) jest naprawde fajna - wreszcie zywe kolorki nie zamulone jednym kolorem cienia jak to miales w zwyczaju. Koszukla juz tak troche mniej mnie przekonuje, polprzezroczyste rzeczy zwiniete w walec na obrzezach sa bardziej nieprzepuszczalne (bo material sie na siebie naklada) u ciebie cala koszulka jest niemal jednolicie przezroczysta No i najwieksze baty za tlo - niemal kazdy element z innej bajki, inne oswietlenie, nie ma zroznicowania na plany, nie ma zroznicowania detalu - dla mnie jarmark i duzo pary w gwizdek, no i panienka jakos srednio do niego pasuje :P Ale generalnie dobrze jest. Sama pani wyszla naprawde fajnie, ladne kolorki a to wazne :] Z refeki jakiejs? bo jakby znajoma troche. Nie pach sie od razu w taki dziela detaliczne bo szkoda czasu i pracy, dobrze rozplanowane i wykonne tlo nawet w formie speedu sprawdzilo by sie lepiej niz to obecne przedetalizowane
Napisano 19 Listopad 200717 l Good Work! Ładny sielankowy klimacik, ...noo jest parę rzeczy do których można by się czepić, mi osobiście trochę to cielsko końskie nie pasuje, sierść bym poprawił i wydaje mi się że przód tej części centaura powinien być większy, bo tyłek ma rozlazły a te przednie nogi tak wąsko że nawet prawdziwa kobieta ma tam szerzej (chyba że anoreksja ;P), no ale nie ma co narzekać, praca na wysokim poziomie ;] ps: twarz ma trochę jak Legal Blondee ;]
Napisano 19 Listopad 200717 l a gdzie ona ma ten... no wiesz... ? Fajne; szczegolnie tlo mi sie podoba jakos :P
Napisano 19 Listopad 200717 l a gdzie ona ma ten... no wiesz... ? z tyłu pewnie.... a co do pracki, to jak już wspomniano, troszke przedetalizowana :) ale jest fajnie :-) choc imho: powinienes pocwiczyc kompozycje calej pracy robiac speedy, zanim zaczniesz robic takie detale :) nie jest źle ;P
Napisano 19 Listopad 200717 l Może trochę za dużo się dzieje w najbardziej odległych planach, ale jest przyjemny nastrój ogólny. Postacie wyszły bardzo ładnie, ale część "końska" już odstaje anatomicznie (ale w sumie koń ma dość trudną anatomię). Całościowo bardzo przyjemne wrażenie robi (dużo daje miła dla oka kolorystyka).
Napisano 20 Listopad 200717 l Autor Równiez widze + i -, i wyciagołem juz pewne wnioski, zzas pokaze czy własciwie...(jak zwykle zreszta), Ciesza mnie ze zagladneli tu ludzie ktorych prace bardzo lubie. Dzieks za odwiedziny i Pozdrowki.
Napisano 20 Listopad 200717 l Super ... :) faktycznie postac pierwszoplanowa troszkę się odcina, a w szczególności górna część ... ale faktycznie klimatyczna pracka i świetnie wykonana.