animator Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 witam po zobaczeniu ratatuja ma pytanie czy to wszystko to jest made in 3ds max :) dzięki
deha21 Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 Jakiego raratuja? Podaj jakiegoś linka or somfing bo nie wiem o co chodzi ;)
piotrek Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 Nie myśl sobie, że jak dorwiesz jakikolwiek soft, na którym robione są filmy animowane, będziesz w stanie takie robić.
deha21 Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 A nie? ;) Da się tylko trzeba duużo i dłuuugo ćwiczyć. A co do tego filmu... nie widziałem go ale nie wydaje mi się, żeby to było robione w maxie. Z tego co wiem w Maxie raczej modelują, a animacje robią np. w Mayi albo w jakimś Lightwave. Max to nie jest przecież jedyny profesjonalny program do grafiki 3d.
animator Napisano 23 Listopad 2007 Autor Napisano 23 Listopad 2007 nawet bym nie śmiał poprostu ciekawi mnie czy to są możliwości 3d maxa
mirach Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 zaciekaw sie bardziej mozliwosciami moderatorow tego forum do usuwania zle nazwanych i zle umieszczonych watków :)
Ajgor Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 Film jest produkcji Disneya, czyli chyba Pixar. Oni robia w Maya + Renderman (PRMan).
piotrek Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 poprostu ciekawi mnie czy to są możliwości 3d maxa Należy raczej zastanowić się nad umiejętnościami ekipy studia, a nie nad samym oprogramowaniem.
Ajgor Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 Noo. Najcudowniejszy program nic nie znaczy w rekach kogos, kto nie potrafi, a najgorszy moze cuda w rekach mistrza.
animator Napisano 24 Listopad 2007 Autor Napisano 24 Listopad 2007 mierach dzięki za poradę, postaram się zastosowac i niepopełniać więcej tak skandalicznych błędów które mogą kogoś tak bardzo urazić dzięki wszystkim, za wyjaśnienia
Rekomendowane odpowiedzi