Napisano 23 Listopad 200717 l witam po zobaczeniu ratatuja ma pytanie czy to wszystko to jest made in 3ds max :) dzięki
Napisano 23 Listopad 200717 l Jakiego raratuja? Podaj jakiegoś linka or somfing bo nie wiem o co chodzi ;)
Napisano 23 Listopad 200717 l Nie myśl sobie, że jak dorwiesz jakikolwiek soft, na którym robione są filmy animowane, będziesz w stanie takie robić.
Napisano 23 Listopad 200717 l A nie? ;) Da się tylko trzeba duużo i dłuuugo ćwiczyć. A co do tego filmu... nie widziałem go ale nie wydaje mi się, żeby to było robione w maxie. Z tego co wiem w Maxie raczej modelują, a animacje robią np. w Mayi albo w jakimś Lightwave. Max to nie jest przecież jedyny profesjonalny program do grafiki 3d.
Napisano 23 Listopad 200717 l Autor nawet bym nie śmiał poprostu ciekawi mnie czy to są możliwości 3d maxa
Napisano 23 Listopad 200717 l zaciekaw sie bardziej mozliwosciami moderatorow tego forum do usuwania zle nazwanych i zle umieszczonych watków :)
Napisano 23 Listopad 200717 l Film jest produkcji Disneya, czyli chyba Pixar. Oni robia w Maya + Renderman (PRMan).
Napisano 23 Listopad 200717 l poprostu ciekawi mnie czy to są możliwości 3d maxa Należy raczej zastanowić się nad umiejętnościami ekipy studia, a nie nad samym oprogramowaniem.
Napisano 23 Listopad 200717 l Noo. Najcudowniejszy program nic nie znaczy w rekach kogos, kto nie potrafi, a najgorszy moze cuda w rekach mistrza.
Napisano 24 Listopad 200717 l Autor mierach dzięki za poradę, postaram się zastosowac i niepopełniać więcej tak skandalicznych błędów które mogą kogoś tak bardzo urazić dzięki wszystkim, za wyjaśnienia