dzabadzaba Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 czesc, robie kobietke, docelowo ma byc animacja, ale bede robil powoli sukcesywnie,
Archangel Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 a nie dalo sie zrenderowac troche nizej :D :D :D zapowiada sie calkiem ciekawie pracuj dalej czekamy na efekty !!
Archangel Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 o sory to nie render tylko zrzut .....:)
Gość User190 Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 Spróbuj zamieścić jakies inne rzuty, bo na tym neiwiele widać.. zapowiada się mangowo - póki co wyglada nieźle.. pokaż więcej :P
Aki_MG Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 Jak masz zamiar ją ubrać? Ja proponuje skromnie... A może lepiej byłoby w ogóle jej nie ubierać? :D:D:D pzodr
Pablo Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 Nie wiem cezmu ale mam wrazenie jakby jej piersi byly za nisko osadzone oraz byly za dlugie...pokaz cala postac pozdr
Fafex Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 Niech jej piersi będą takie bardziej jędrne. Niech to będzie taka kobieta-demon-wojownik. Wszystko w jednym. ;)
Dr. eA Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 No wlasnie. Cos z jej cialem nie tak. Popracuj nad tym bo zapowiada sie przyjemnie. Czy czolo nie jest troche za duze? Pokaz inne rzuty, a najlepiej rendery.
Gość User190 Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 Niom, wiecej rzyutów!! Wiecej rzutów!! :p
Pionier Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 z tego co tu widac jasno winika ze ma duze zwisy :P
Dr. eA Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 Pionier wlasciwie trafil w sedno sprawy...M@Ti chyba tez:) Dodam tylko ze to specjalisci w tej dziedzinie wiec z ich opinia panie dzabadzaba radze sie zgodzic;D PS: witam na forum:)
Gość User190 Napisano 30 Grudzień 2003 Napisano 30 Grudzień 2003 Eeee... ja nie jestem żadnym specjalistą!!!! Co najwyżej moje rady mogą CIę dobić, ale jak chcesz to możesz za nimi podążać! :) A co do mangi - a te przerośnięte naramienniki to nie trącą troche mangą??
Anonymous Napisano 31 Grudzień 2003 Napisano 31 Grudzień 2003 a mnie sie narazie podoba na tyle na ile pokazales jest wszystko ok .... co do piersi to w \"rzeczywistosci\" widzialem wieksze jezory ..widocznie takie maja byc.. jedyna rzecz do jakiej bym sie przyczepil to nosek ... kabiety zawsze wygladaj ladniej z malymi noskami Cheerz !!! cierpliwosci zycze
Pionier Napisano 31 Grudzień 2003 Napisano 31 Grudzień 2003 z calym szacunkiem ale nie uwazam sie za specjaliste.
Aki_MG Napisano 31 Grudzień 2003 Napisano 31 Grudzień 2003 Oj Pionier... nie bądź taki skromny :D pozdr
dzabadzaba Napisano 2 Styczeń 2004 Autor Napisano 2 Styczeń 2004 dziekuje za komentarze, prawie juz wrocilem z noworocznej zabawy, jak na dobre pojawie sie w domu to pokaze Wam wiecej tej laluni, klimat mangowy wyjdzie mi pewnie przez to ze wszystkie metalowe elementy beda ze 2 razy za duze, ale nie bede zbyt sie trzymal japonskich klimatow, narka
dzabadzaba Napisano 3 Styczeń 2004 Autor Napisano 3 Styczeń 2004 hej, zrobilem helm, zastanawiam sie czy robic duzo szczegolow czy wiekszosc zostawic dla tekstur, nie pamietam czy juz wspomnialem ze projekt ma byc animacja, narazie zrobie malo szczegolowy model z duzymi texturami (ale to pozniej) a pozniej ewentualnie uszczegolowie miejsca, jak juz bede wiedzial na ktorych ujeciach panna bedzie blisko, pozdrawiam czekam na komentarze
kru Napisano 3 Styczeń 2004 Napisano 3 Styczeń 2004 co wy chcecie od tych piersi? wg mnie sa ok - przynajmniej nie silikonowe, bo z tego co zauwazylem, duzo faceow robi taki dwie kulki zaczepione wprost pod pacha :(.
beeper Napisano 3 Styczeń 2004 Napisano 3 Styczeń 2004 piersi wygladaja na normalne :) tylko nie widze sensu bo postac wyglada jak facet z piersiami :P tyle rzelastwa na kobiecie nie wyglada naturalnie :)
dzabadzaba Napisano 3 Styczeń 2004 Autor Napisano 3 Styczeń 2004 beeper: bo to ma byc animacja, potrzebny jest mi caly model, kobita nie bedzie nonstop w helmie i w zelastwie, i musi wygladac na faceta jak jest w zbroi bo bedzie to element zaskoczenia gdy w pewnym momencie bedzie kobitka sie \"rozbierala\" ...
dzabadzaba Napisano 4 Styczeń 2004 Autor Napisano 4 Styczeń 2004 hej, modeluje dalej: pas jest nie skonczony, wlasciwie to tylko tak go naszkiciwalem, nacycniki beda mialy jeszcze kilka szczegolow, zostaly mi nagolenniki, te na uda (nie wiem jak sie to nazywa), rekawice i .. i nie wiem co jeszcze, pozdro
Archangel Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 no no mi sie persi podobaja :D i ogolnie cala pracka jest ok pamietaj aby obarczyc Twoja kobite zelaztwem rownomiernie a nie tylko w gornych partiach.....
Baton Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Raczej nie bedzie elementu zaskoczenia jak juz zrobiles \"nacycniki\" :) A model ladny bardzo mi sie podoba :)
kowalski Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Originally posted by dzabadzaba nacycniki beda mialy jeszcze kilka szczegolow, zostaly mi nagolenniki, te na uda (nie wiem jak sie to nazywa), rekawice i .. i nie wiem co jeszcze, pozdro nacycnik kompletnie mnie rozwalił, świetne określenie, chociaż może bardziej odpowiednie było by \"biustonosz pancerny\" co do \"te na uda\" to może chodzić o folgi (metalowe pasy zachodzące jeden na drugi i połączone w sposób pozwalający na zginanie się całej konstrukcji), może to być nabiodrek (w zbrojach płytowych element mocowany właśnie na udzie, może to być taszka (również element zboji płytowej osłaniający powierzchnię między fartuchem a nabiodrkiem, co do innych elementów to mogło by na tym modelu nieźle wyglądać coś w rodzaju saczka (kolcza lub blaszana osłona na genitalia) tylko w kształcie fig, a nie slipów
dzabadzaba Napisano 4 Styczeń 2004 Autor Napisano 4 Styczeń 2004 baton: faktycznie cholera... tak to jest jak sie nie ma wszystkoiego dokladnie zaplanowanego... co myslicie o plaszczu / futrze z dzikiej zwwierzyny zachodzacym na na_cycniki ?.. no samm juz nie wiem... kowalski: dzieki :) mysle ze te elementy zbroi beda raczej malo realistyczne i niezbyt przypominajace te ze sredniowiecza, nie z lenistwa tylko z checi zachowania stylu bardziej fantasy, ale napewno natchnienie czerpac trzeba z rycerstwa srednioweicznego, z saczkiem to sie zgadzam, cos takiego zrobie, a na uda pwnie bedzie nabiodrek, pozdro
Aki_MG Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Pokaż model centralnie z przodu DZięki z góry pozdro
Hexon Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Dobra, a ja mam pytanie. Jak ona ma cos w tym widziec?? Bedziesz jej montowal jakis peryskop czy cos w tym stylu? bo bidulka nawet niebedzie mogla nawet glowy obrocic :D
Gość User190 Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Ładny, bardzo łądny i ciekawy modeli - jednak nie zajeżdża mangą :( :P A co do tych piersi - chyba większość z obecnych tutaj nie ma żon/dziewczyn, albo za dużo filmów z czerwonym kółeczkiem się naoglądała - są ok!! ..ale ich i tak nie widać :P
Dr. eA Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Chyba nie toczy sie dyskusja o wilkosc piersi ale o ich ksztalt. W kazdym razie wszystko zalatwila juz zbroja i jest ok.
kowalski Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 dzabadzaba pokaż proszę siatkę i jak byś napisał w jaki sposób ten kolczugo podobny kaftanik zrobiłeś też by miło było
dzabadzaba Napisano 4 Styczeń 2004 Autor Napisano 4 Styczeń 2004 hej, cala siatke umieszcze pozniej, kolczuga to sa przekszałcone polygony fragmentu ciala plus przeskalowanie troszke zeby ostawala od ciala, ale chyba chodzilo ci o material, niestety jest on narazie tymczasowy, jest to zwyczjny phong z textura fabric w kanale diffuse i bump i chyba spec, nie pamietam, fabric z trzecim kolorem czarnym.. ale jak wspominalem to tak tyylko tymczasowo, pozniej wymysle cos bardziej przekonujacego oko, reszte wymodelowalem z cylintrow (naramiennki, helm, pasek, nacycniki sa polygonami z kolczugi, wszystko modeluje SDS\'ami w XSI, nie jestem rzadnym specem od modelowania ale jak chcialbys wiedziec coskonkretnego to pytaj smialo
dzabadzaba Napisano 4 Styczeń 2004 Autor Napisano 4 Styczeń 2004 final gather (acc:300) nowego paska i starej kolczugi, wieczorem zaczne robic rekawice
Gość User190 Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Bardzo ładny modelik!! Ciekawy pomysł!! Robisz to na pdst jakichś referencji?? Czy tak wymyślasz wszystko.. jakieś inspiracje??
dzabadzaba Napisano 4 Styczeń 2004 Autor Napisano 4 Styczeń 2004 wszystko robie z baniaka :)) inspiracje to chyba tak jesli chodzi o blachy to jakos z glowy a jesli chodzi o cialo to ekhm.. :) moja muza, dzieki
kowalski Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 jak dla mnie odpowiedz w zupełności wyczerpująca, thx :), pytałem bo bedę musiał coś podobnego zrobić (dla scenki, której nie mogę od 6mc skończyć), pozdrawiam i powodzenia
dzabadzaba Napisano 5 Styczeń 2004 Autor Napisano 5 Styczeń 2004 hej, zrobilem rekawice, jakos chcialbym ciekawsza, ale chyba taka powinna mi wystarczyc.. (bedzie to element skorzany)
dzabadzaba Napisano 5 Styczeń 2004 Autor Napisano 5 Styczeń 2004 dzieki za komentarze, dorobilem jeszzce kilka szwow,
Dr. eA Napisano 5 Styczeń 2004 Napisano 5 Styczeń 2004 Naprawde dobrze Ci idzie i w dodatku calkiem sprawnie. Oby tak dalej.
dzabadzaba Napisano 5 Styczeń 2004 Autor Napisano 5 Styczeń 2004 dzieki, staram sie poswiecac kazda wolna chwile wieczorem, ale dziisaj juz dalem sobie spokoj i zajolem sie jedi_academy.. fajna gra,
saygon Napisano 6 Styczeń 2004 Napisano 6 Styczeń 2004 rekawiczki nie sa takie opiete, przeciez jak ona zacisnie dlon to pojdzie na zewnetrznej stronie niech bedze bardizj luzna, nawet moze z pozoru lekko za duza. ale restza modelu badzo dobra.bardzo fajny pasek. mi sie podoba
dzabadzaba Napisano 6 Styczeń 2004 Autor Napisano 6 Styczeń 2004 hej, dzieki za uwage, posluchalem sie :) faktycznie wczoraj mierzylem damskie skorzane rekawiczki jak robilem model bo tylko takie mialem pod reka, dzisiaj siegnolem po swoje :))
Gość aqusia Napisano 6 Styczeń 2004 Napisano 6 Styczeń 2004 Mysle ze to praca z klasa jest tu co trzeba mi sie straaaaasznie podoba!!
General Straw Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 Rekawica wyglada fajnie, natomiast cienko widze animacje z cala ta zbroja :)
dzabadzaba Napisano 7 Styczeń 2004 Autor Napisano 7 Styczeń 2004 dlaczego cienko widiziisz animacje ? nie jest wcale taka skompli8kowana sprawa, trzeba miec tylko dobry trick z zanadrzu.
Rekomendowane odpowiedzi