Napisano 27 Listopad 200717 l Hello, Wrzucam coś, coby odwrócić uwagę od aniołów i pegazów :D Projekt jeźdźca do większej sceny batalistycznej. Konie są przeklęte w robocie. Nie pastwcie się za bardzo nade mną. Dwie wersje jedynie :D
Napisano 28 Listopad 200717 l Autor No problemo. :) edit: ten obraz na samym dole to mistrzostwo świata. lepszego o wojnach napoleońskich nie widziałem. Patrz face wodza , heh. :D
Napisano 28 Listopad 200717 l fajniutkie, choc nie podoba mmi sie za bardzo to smuzenie ktore wrzucasz, chyba lepiej by wygladalo jakbys calosc malowal tylko, albo smudga jakos delikatniej uzywal
Napisano 28 Listopad 200717 l hmm moim zdaniem ten smudge w twoim Lace wykonaniu się świetnie sprawdza, no może miejscami jest niepotrzebny, ale ogólnie daje jakiś fajny oleisty efekt, i przez to przypomina tradycyjne malarstwo. Mi się podoba, bo tak jakoś kojarzę twój styl ;] ... a no i pierwsza wersja faktycznie chyba lepsza. Pozdrawiam!
Napisano 28 Listopad 200717 l obie wersje sa bardzo dobre wszystko zalezy od reszty sceny jakich kolorow uzyjesz i jaka bedzie pora dnia , pogoda itd
Napisano 28 Listopad 200717 l jak dla mnie wszystko jest super. gdybym mial sie czegos przyczepic to przednie nogi sa nieanatomiczne ...
Napisano 28 Listopad 200717 l Świetne wykonanie. Mi osobiście bardziej podoba sie druga wersja. ;) Pozdro.
Napisano 28 Listopad 200717 l E/Artyści/Lacedemon...i jena i druga wersja rownie dobra choc chyba sklanialbym sie ku pierwszej:)
Napisano 29 Listopad 200717 l Autor Wielkie dzięki za uwagi. :) Postaram się zminimalizować to nieszczęsne smugde. Nóżki konia poprawione. To fragment pracki specjalnie wykadrowany. W całości błędy w detalu nie rzucają się aż tak w oczy-mam nadzieję. :D jak tylko będę mógł, to zaprezentuję całość bitwy. To jest jedynie fragment. Jeszcze raz dzięki.
Napisano 29 Listopad 200717 l Fajane pracki, ale szkoda, że lanca naszego Los Diablosa Polacosa równiótko zasłania oczy konia. Jak dla mnie jest to w pewnym sensie szczególne ułożenie dwóch obiektów względem siebie. Gdyby tą lancę minimalnie przesunąć w dół lub w górę było by perfekcyjnie.