Lacedemon Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 Hello, Wrzucam coś, coby odwrócić uwagę od aniołów i pegazów :D Projekt jeźdźca do większej sceny batalistycznej. Konie są przeklęte w robocie. Nie pastwcie się za bardzo nade mną. Dwie wersje jedynie :D
zgred Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 dla mnie to, to piekne jest :) 1 wersja lepsza
Lacedemon Napisano 28 Listopad 2007 Autor Napisano 28 Listopad 2007 No problemo. :) edit: ten obraz na samym dole to mistrzostwo świata. lepszego o wojnach napoleońskich nie widziałem. Patrz face wodza , heh. :D
misiekhc Napisano 28 Listopad 2007 Napisano 28 Listopad 2007 fajniutkie, choc nie podoba mmi sie za bardzo to smuzenie ktore wrzucasz, chyba lepiej by wygladalo jakbys calosc malowal tylko, albo smudga jakos delikatniej uzywal
masz)rum Napisano 28 Listopad 2007 Napisano 28 Listopad 2007 hmm moim zdaniem ten smudge w twoim Lace wykonaniu się świetnie sprawdza, no może miejscami jest niepotrzebny, ale ogólnie daje jakiś fajny oleisty efekt, i przez to przypomina tradycyjne malarstwo. Mi się podoba, bo tak jakoś kojarzę twój styl ;] ... a no i pierwsza wersja faktycznie chyba lepsza. Pozdrawiam!
grass Napisano 28 Listopad 2007 Napisano 28 Listopad 2007 obie wersje sa bardzo dobre wszystko zalezy od reszty sceny jakich kolorow uzyjesz i jaka bedzie pora dnia , pogoda itd
witkowski Napisano 28 Listopad 2007 Napisano 28 Listopad 2007 jak dla mnie wszystko jest super. gdybym mial sie czegos przyczepic to przednie nogi sa nieanatomiczne ...
CzAk1 Napisano 28 Listopad 2007 Napisano 28 Listopad 2007 Świetne wykonanie. Mi osobiście bardziej podoba sie druga wersja. ;) Pozdro.
Zbychowaty Napisano 28 Listopad 2007 Napisano 28 Listopad 2007 E/Artyści/Lacedemon...i jena i druga wersja rownie dobra choc chyba sklanialbym sie ku pierwszej:)
Lacedemon Napisano 29 Listopad 2007 Autor Napisano 29 Listopad 2007 Wielkie dzięki za uwagi. :) Postaram się zminimalizować to nieszczęsne smugde. Nóżki konia poprawione. To fragment pracki specjalnie wykadrowany. W całości błędy w detalu nie rzucają się aż tak w oczy-mam nadzieję. :D jak tylko będę mógł, to zaprezentuję całość bitwy. To jest jedynie fragment. Jeszcze raz dzięki.
Wojpajek Napisano 29 Listopad 2007 Napisano 29 Listopad 2007 Fajane pracki, ale szkoda, że lanca naszego Los Diablosa Polacosa równiótko zasłania oczy konia. Jak dla mnie jest to w pewnym sensie szczególne ułożenie dwóch obiektów względem siebie. Gdyby tą lancę minimalnie przesunąć w dół lub w górę było by perfekcyjnie.
Rekomendowane odpowiedzi