Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, wraz z Pavulonem zabraliśmy się za pewne zlecenie i oto dajemy wam do wglądu efekty naszej pracy :) Wszystko in 3dsMax + V-ray + PS.

Pavulon zajął się modelingiem i dodatkami a ja materiałami, texturami, oświetleniem, renderingiem i poprawkami.

apartamenty_pokoj.jpg

apartamenty_kuchnia.jpg

Wszystkie prawa Zastrzeżone.

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Shalivan - bez przesady, to tylko mocne słońce :)

Pavulon 13 - Cicho bądź! nie do nas należy ocena :)

kamil.ochel - to Matowy ekran LCD :D

Napisano

W tym pierwszym zmniejszyłbym trochę saturację, bo coś kanapa po ścianach daje;)

Ogólnie przyjemnie, tylko te flary w kuchni;D Sam pomysł użycia takiego efektu - ok, ale nie w takiej formie;) Ostrzejsze błyski by się przydały

Pozdr!

Napisano

Flary bleeee i jak jużpowiedziane projekt średni, ale technicznie ok.

co do zastrzezeń to 2-gi render jest mdły. jak mi to kiedyś Lis powiedział za dużo światła tam i GI robi się nijakie takie.

1 ujecie dużo lepsze

Napisano
to Matowy ekran LCD :D

hehe... matowy lcd pod takim kątem patrzenia odbija i to całkiem dobrze... nawet mam referę :D

pb282874yw2.th.jpg

Napisano
  • Autor

Dziękuje za komentarze :) w projekcie chcieliśmy dostosować się do klienta oraz do kształtu mieszkania. A jeżeli chodzi o te "Flary" co innego proponujecie? może jakiś darmowy plug-in bądź też płatny do PS'a w którym będzie lepszy efekt?

kamil.ochel - ale to taki specjalny, jeszcze do tej technologi nie dorosłeś :P

Napisano

hehe dobre "jeszcze do tej technologii nie dorosłeś" :D

a tak serio brakuje troche AO (zwłaszcza na 2 renderze, brakuje głębi przez to co Xiz0r pisał, jest nieco mdło i wypłyciło się przez to), ogólnie fajnie, ale bez ekstazy (heh w końcu to nie "Dama z łasiczką" zeby sie podniecac, grunt zeby klient był zadowolony i przelew przyszedł o czasie :D

Napisano
  • Autor
ogólnie fajnie, ale bez ekstazy (heh w końcu to nie "Dama z łasiczką" zeby sie podniecac, grunt zeby klient był zadowolony i przelew przyszedł o czasie :D

exactly ^^

Napisano

:P ciiicho :D

nie no... jeszcze taki trochę dziwny okap :P też pewnie jakiś next-gen :D oraz blat w kuchni (to takie przy czym się siedzi :P ) taki trochę cienki. obawiam się że po parapetówie leżałby złamany na pół jakby ktoś się "oparł"

pracka ładna, 4+ jak dla mnie.

Napisano
  • Autor

kamil.ochel - nie lubię Cię :P bi dobra może masz i rację, ale mała rozdzielczość = mały blat ;) lepiej napisz co mam zrobić z Flarami!

Napisano

Jak dla mnie to za czerwono, a halogeny w kuchni wyglądaja kiepsko:)

Pozdrawiam