Napisano 28 Listopad 200717 l Ostatnio mam tak mało czasu, że składałem to w 10-cio minutowych przerwach między codzienną gonitwą....na szczęście mam teraz trochę szybszego kompa :)
Napisano 28 Listopad 200717 l No fajne super.. model ladny jak dla mine ale.. render cos nie teges siatka tez moze byc,,, ale ja sie przeciez nie znam :D hehe ale ogolnie 4+.Yo :D
Napisano 29 Listopad 200717 l a ja się wyłamie i mnie się naprawdę podoba. co jest złego w studiu az tak? jest gorsze niż model, ale całość i tak całkiem cacy wyszła;)
Napisano 29 Listopad 200717 l No eee hmm w zasadzie sam nie wiem :D chyba jest za jasno, bez kontrastu... wali po oczach :] chyba ładniej by wyglądało w ciemniejszych barwach z większą głębiom... :) +/- nie renderowalem takich bryk więc mogę się mylić :)
Napisano 30 Listopad 200717 l Witam. Model moim zdaniem jest bardzo ładny i niczego mu nie brakuje ale forma w jakiej zastał zaprezentowany jest troszkę słaba. Zmień studio i będzie git.
Napisano 30 Listopad 200717 l Autor Dzięki za pozytywną ocenę modelu ....niestety studio jakie jest takie właśnie miało być i nie chciałbym w nim nic zmieniać a poza tym nie miałbym chyba żadnego świeżego pomysłu, więc zostawię tak jak jest. Wahałem się czy zamieszczać ten model, bo widzę ,że tutaj poziom prac rośnie z dnia na dzień a mi się ciągle wydaje ,że ja się zatrzymałem..... Pozdrawiam
Napisano 1 Grudzień 200717 l Mi sam model bardzo sie podoba ... gdyby nie render spokojnie dal bym 5 ;]