Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm nie znam sie na tym (ani na kulturystyce ani na skulpcie) ale tak na pierwszy rzut oka to powaznie przesadziłeś z tymi mięśniami - ten gość miał by problemy z utrzymaniem równowagi przy takiej ilości masy na klacie - nie mam pojęcia czy to jest anatomicznie poprawne, ale nie wygląda prawdopodobnie jak dla mnie.

Przykro mi ale ja jestem na nie na razie :)

Pracuj dalej.

Napisano

2000_11LG.jpg

Gal_Feb15LG.jpg

Może serio przesadziłem ale oni nawet na fotach wyglądają karykaturalnie więc nie dziwię się że może nie wyglądać to realistycznie ;)

Napisano

Triceps i przedramię nie wyglądają tak jak na fotkach musisz je jeszcze poprawić. Plecy wyglądają bardzo dziwnie chociaż niby podobne do tych z obrazka. Klata chyba za szeroka w stosunku do długości ramienia no i ten syndrom Kena.

Napisano

kwiiik! ale oni sa oblesni... za mala glowa, rece i stopy. na rysunku czesto sie je nawet powieksza bo to charakterystyczne cechy czlowieka, przedramie za dlugie. proporcje tego goscia z foty sobie porownaj dlugoscia glowy do calego ciala.

Napisano

postudiuj lepiej anatomię, a nie zdjęcia kulturystów, bo posculptowałeś niedbale wzorując się na zdjęciach i plecy wyszły jak jakiś wielki glut,

proporcje też leżą,

ogólnie brzydko

Napisano

nie wiem czy to dobry pomysł robić takiego super mięśniaka bo oni tak przepakowani ze wyglądają jak mutanty

chyba lepiej zrobić normalnego człowieka, gdzie poćwiczysz prawdziwą anatomię a nie przesterydowanych kolesi którzy coraz mniej przypominają człowieka

Napisano

Ma zbyt cienkie przedramiona i nadgarstki. Za małą głowę. Nogi za krótkie tułów za długi, mięśnie łydek też jakoś dziwnie wyglądają. No i te plecy.

Ja tam na sculpcie się nie znam, ale nie wygląda to dobrze.

A Ci kulturyści ... obleśni .. kto by chciał tak wyglądać ? ://