Napisano 29 Listopad 200717 l hmm nie znam sie na tym (ani na kulturystyce ani na skulpcie) ale tak na pierwszy rzut oka to powaznie przesadziłeś z tymi mięśniami - ten gość miał by problemy z utrzymaniem równowagi przy takiej ilości masy na klacie - nie mam pojęcia czy to jest anatomicznie poprawne, ale nie wygląda prawdopodobnie jak dla mnie. Przykro mi ale ja jestem na nie na razie :) Pracuj dalej.
Napisano 29 Listopad 200717 l Autor Może serio przesadziłem ale oni nawet na fotach wyglądają karykaturalnie więc nie dziwię się że może nie wyglądać to realistycznie ;)
Napisano 29 Listopad 200717 l Triceps i przedramię nie wyglądają tak jak na fotkach musisz je jeszcze poprawić. Plecy wyglądają bardzo dziwnie chociaż niby podobne do tych z obrazka. Klata chyba za szeroka w stosunku do długości ramienia no i ten syndrom Kena.
Napisano 29 Listopad 200717 l tułów jest bardzo bardzo za długi - głównie za sprawą mięśni piersiowych które są zdecydowanie za wysokie - przez to cała postać ma strasznie krótkie nóżki...
Napisano 30 Listopad 200717 l kwiiik! ale oni sa oblesni... za mala glowa, rece i stopy. na rysunku czesto sie je nawet powieksza bo to charakterystyczne cechy czlowieka, przedramie za dlugie. proporcje tego goscia z foty sobie porownaj dlugoscia glowy do calego ciala.
Napisano 30 Listopad 200717 l postudiuj lepiej anatomię, a nie zdjęcia kulturystów, bo posculptowałeś niedbale wzorując się na zdjęciach i plecy wyszły jak jakiś wielki glut, proporcje też leżą, ogólnie brzydko
Napisano 30 Listopad 200717 l nie wiem czy to dobry pomysł robić takiego super mięśniaka bo oni tak przepakowani ze wyglądają jak mutanty chyba lepiej zrobić normalnego człowieka, gdzie poćwiczysz prawdziwą anatomię a nie przesterydowanych kolesi którzy coraz mniej przypominają człowieka
Napisano 1 Grudzień 200717 l Ma zbyt cienkie przedramiona i nadgarstki. Za małą głowę. Nogi za krótkie tułów za długi, mięśnie łydek też jakoś dziwnie wyglądają. No i te plecy. Ja tam na sculpcie się nie znam, ale nie wygląda to dobrze. A Ci kulturyści ... obleśni .. kto by chciał tak wyglądać ? ://