nuriel Napisano 31 Grudzień 2003 Share Napisano 31 Grudzień 2003 witam, to pierwsza praca którą tu zamieszczam. przelerzała na moim dysku kilka miesięcy, więc nie ukazuje moich umiejętności z dnia dzisiejszego. renda popełniłem po nieco ponad pół roku nauki max\'a, więdc chyba nie jest źle. puki co absorbuje mnie komercja więc na następnego renda trzeba będzie jeszcze poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 31 Grudzień 2003 Share Napisano 31 Grudzień 2003 obrazka jeszcze niema :( twoj avatarek musi byc w sieci, na jakims serverku, a nie na twoim dysku :) (nikt go niewidzi oprocz ciebie) :D Pozdrawiam i czekam na pracke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 31 Grudzień 2003 Share Napisano 31 Grudzień 2003 Daj obrazek jestem ciekaw tej pracy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 31 Grudzień 2003 Share Napisano 31 Grudzień 2003 CIEMNOSC WIDZE CIEMNOSC...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 31 Grudzień 2003 Share Napisano 31 Grudzień 2003 hmmm mam nadzieje ze nie poleniles takiego grzechu jak ja swoim spitem :D:P[lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 2 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2004 Wiggles: nie widziałem twojego spita... ale grzechów popełniłem wiele, dziś jestem trochę mądrzejszy 8). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 3 Styczeń 2004 Share Napisano 3 Styczeń 2004 Całkiem nieźle . Wygląda jak okładka z \"Młodego modelarza\" czy czegoś takiego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 3 Styczeń 2004 Share Napisano 3 Styczeń 2004 spoko, ma klimat...podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 3 Styczeń 2004 Share Napisano 3 Styczeń 2004 no no fajniaste tylko skrzydla troche za gladkie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 3 Styczeń 2004 Share Napisano 3 Styczeń 2004 no wlasnie czemu skrzydla tak cienko otexturowane ? i nie ma wybrzuszen na nich na karabiny. i smiglo sie powinno szybciej obracac. Aha i daj jakies dziury po kulach. bo wyglada jakby sie sam zestrzelil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 3 Styczeń 2004 Share Napisano 3 Styczeń 2004 no a ja powiem tyle ze przez to przyczernienie uniknales wytkniecia bledow :), ale ja bym tam poprawil takie rzeczy jak: - na skrzydlach zrobic laczenia platow, - te rury z przodu chyba za bardzo wystaja - czemu oznakowanie jest jak odbite w lustrze (odwrotne?) no i to chyba tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 3 Styczeń 2004 Share Napisano 3 Styczeń 2004 Barzo lana praca... uwagi jak wyżej... P.S. dalej avatarka niewidac... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 3 Styczeń 2004 Share Napisano 3 Styczeń 2004 daj wersje w kolorq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 4 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2004 dzięki wszystkim za komentarze. pracki już nie zamieżam ruszać, jest skończona i dlatego jest w finished works. a kolorków również nie pokarzę 8). poprostu od początku wiedziałem że pracka będzie b&w i olewałem kolor tekstury, chciałem żeby dobrze wyglądała w czerni i bieli kolor mnie nie interesował 8]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 4 Styczeń 2004 Share Napisano 4 Styczeń 2004 Bardzo, bardzo fajnie. :) Tylko te skrzydła coś... jakoś nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 4 Styczeń 2004 Share Napisano 4 Styczeń 2004 hmmm, wszyscy się czegoś czepili to i ja sie doczepię :) rozumiem, że chciałeś pokazać, że masz ruchome stery w modelu i dlatego je trochę wychiliłeś, ale pierwszy raz widzę, żeby w samolocie obie lotki na skrzydłach były skierowane do góry :) lotki zawsze skręcają się w przeciwnych kierunkach, żeby samolot mógł wykonać obrót, a u ciebie z tych lotek wyszły \"odwrotne klapy\" :D poza tym według mnie dym jest troche za gęsty, ale to już szczegół :) ale mimo wszystko praca jest naprawdę dobra i oddaje klimat walk powietrznych :D pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 4 Styczeń 2004 Share Napisano 4 Styczeń 2004 Taj jak loozack, plus nieciekawe ujęcie i miejscami nie dopracowane materiały. Ogólnie nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 4 Styczeń 2004 Share Napisano 4 Styczeń 2004 pracka skonczona ale to chyba pracka dla izraelczykow czy jakichs tam co czytaja od prawej do lewej bo te napisy raza jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 4 Styczeń 2004 Share Napisano 4 Styczeń 2004 Zgadzam się z Loozackiem. I jeszcze taka uwaga, że lotki na skrzydłach przednich i tych mniejszycj chyba nigdy nie wychlają się jednocześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 4 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2004 chyba macie rację... nie \'siedzę\' specjalnie w klimatach lotniczych, prackę strzeliłem od tak... następnym razem podejdę do tego typu rendów bardziej profesjonalnie 8). Loozack: niekoniecznie. są stateczniki poziome i pionowe. te to czyba nie słórzą do skręcania? pewnie zaraz odezwie się jakiś modelaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 5 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2004 Batou: nieciekawe ujęcie? mógłbyś to rozwinąć? intuicja podpowiedziała mi że samolocik musi być pokazany od góry (bo spada). a reszty to nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 5 Styczeń 2004 Share Napisano 5 Styczeń 2004 Originally posted by nuriel Loozack: niekoniecznie. są stateczniki poziome i pionowe. te to czyba nie słórzą do skręcania? mylisz pojęcia :) statecznik pionowy służy raczej do korygowania lotu, natomiast do skręcania (gdyż samolot musi się \"pochylić\" w kierunku zakrętu) służą właśnie lotki na skrzydłach, chociaż są wyjątki (głównie modele RC, ale to też baaardzo rzadko :D), które nie mają lotek :) pozdrawiam [piwo] P.S. Originally posted by Fafex I jeszcze taka uwaga, że lotki na skrzydłach przednich i tych mniejszycj chyba nigdy nie wychlają się jednocześnie. a dlaczego nie ?? muszą się wychylać jednocześnie , inaczej ciężko by było operować samolotem :) polecam grę Ił-2 Sturmovik, samo jej Readme to istna skarbnica wiedzy na temat pilotażu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 5 Styczeń 2004 Share Napisano 5 Styczeń 2004 Loozack widac że ten samolot oberwał wic może mieć skopane stery i jest jeszcze wiele innych możliwości ps. to że przeczytałeś instrukcje do czegoś tam nierobi z ciebie znawcy tematu i niewiem poco sie plujesz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 5 Styczeń 2004 Share Napisano 5 Styczeń 2004 buhahahaha, teraz żeś mnie Sikham rozśmieszył :D:D:D ta instrukcja to taka wzmianka dla zainteresowanych, nie mówię, że się na niej opieram [lol2] mój tata jest modelarzem, a oprócz tego pracuje w firmie przy produkcji motoszybowców, więc z samolotami mam styczność od dzieciństwa :) i co, nieudało ci się mnie zagiąć, co ?? :P;) pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 5 Styczeń 2004 Share Napisano 5 Styczeń 2004 niechciałem cie zaginać poprostu niewszystko musi być tak jak ty to widzisz bo napisałeś że wg. ciebie jest tak i całe wypracowanie na ten temat a ja napisałęm mój punkt widzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi