Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

No i udalo mi sie skonczyc pierwszy moj samochod.Kupa niedorobek no i lipnie troche wyglada ale takie sa poczatki....aaa1.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wygląda jak wóz Batmana [lol] szczególnie z przodu. Faktycznie widać sporo niedoróbek w siatce i taka ręczna blacharka młotkiem :) No ale to Twoj pierwszy samochód jak mówisz więc całkiem nieźle. Dziwna jest dla mnie ta przednia szyba -taka kwadratowa, jakby wmontowana z jakiegoś ŻUKa czy STARa ;)

Napisano

Dziwna szyba, maska chyba trochę za długa, za to z tyłu wygląda niesamowicie. :)

Napisano

Pindarr, przyznaj się... jesteś designerem w firmie BMW i właśnie demonstrujesz nam swój nowy Concept Car :D

a tak na poważnie to jak na pierwszy samochód to całkiem nieźle :)

pozdrawiam i czekam na następne, lepsze (po nabytym doświadczeniu) modele :)

[piwo]

Napisano

Co ja mam tutaj powiedziec..sam robilem taka furke i wiem jakie klopoty z nia byly:P...no ale ok to Twoj pierwszy model i naprawde niezle Ci wyszlo...gdyby moje tak wygldaly to bym był teraz hmmm o wiele lepszy :D

pozdr

Napisano

Niezle, mi sie bardzo podoba. Ja powiem tak, wystarczylo by go troche poszerzyc w barach i byl by git!!! Moze przypadkiem nie chce robic gierki? CHetnie bym z toba wspolpracowal, a takie bryczki sie przydadza

Napisano

Widać , parę niedoróbek , ale też jestem początkującym modelarzem samochodowym i wiem ile włożyłeś pracy . Jak na 1 model podoba mi się . Szkoda , że \"olałeś\" rendering i oświetlenie.

Napisano
  • Autor

Thx za komentarze.He he faktycznie wyglada jak woz batmana....moze kiedys go przerobie na bat-mobila....Co do gierki to w zyciu czegos takiego nie robilem i jestem kompletnie zielony jesli chodzi o takie rzeczy.Wierzba:normalnie mi szczeka opadla jak przeczytalem twojego posta bo nad oswietleniem i renderingiem najwiecej sie nameczylem a jak widac wynik jest marny.Nastepna bryka bedzie lepsza jak tylko podpatrze u innych ja oni to robia:D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.