Pindarr Napisano 1 Styczeń 2004 Share Napisano 1 Styczeń 2004 No i udalo mi sie skonczyc pierwszy moj samochod.Kupa niedorobek no i lipnie troche wyglada ale takie sa poczatki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 1 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yano Napisano 1 Styczeń 2004 Share Napisano 1 Styczeń 2004 Wygląda jak wóz Batmana [lol] szczególnie z przodu. Faktycznie widać sporo niedoróbek w siatce i taka ręczna blacharka młotkiem :) No ale to Twoj pierwszy samochód jak mówisz więc całkiem nieźle. Dziwna jest dla mnie ta przednia szyba -taka kwadratowa, jakby wmontowana z jakiegoś ŻUKa czy STARa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 1 Styczeń 2004 Share Napisano 1 Styczeń 2004 Dziwna szyba, maska chyba trochę za długa, za to z tyłu wygląda niesamowicie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 1 Styczeń 2004 Share Napisano 1 Styczeń 2004 nieprzejmuj sie nim zbytnio nastepny bedzie lepszy ;) i gratuluje odwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 1 Styczeń 2004 Share Napisano 1 Styczeń 2004 Pindarr, przyznaj się... jesteś designerem w firmie BMW i właśnie demonstrujesz nam swój nowy Concept Car :D a tak na poważnie to jak na pierwszy samochód to całkiem nieźle :) pozdrawiam i czekam na następne, lepsze (po nabytym doświadczeniu) modele :) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 2 Styczeń 2004 Share Napisano 2 Styczeń 2004 Co ja mam tutaj powiedziec..sam robilem taka furke i wiem jakie klopoty z nia byly:P...no ale ok to Twoj pierwszy model i naprawde niezle Ci wyszlo...gdyby moje tak wygldaly to bym był teraz hmmm o wiele lepszy :D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 2 Styczeń 2004 Share Napisano 2 Styczeń 2004 Niezle, mi sie bardzo podoba. Ja powiem tak, wystarczylo by go troche poszerzyc w barach i byl by git!!! Moze przypadkiem nie chce robic gierki? CHetnie bym z toba wspolpracowal, a takie bryczki sie przydadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 3 Styczeń 2004 Share Napisano 3 Styczeń 2004 Widać , parę niedoróbek , ale też jestem początkującym modelarzem samochodowym i wiem ile włożyłeś pracy . Jak na 1 model podoba mi się . Szkoda , że \"olałeś\" rendering i oświetlenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 3 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2004 Thx za komentarze.He he faktycznie wyglada jak woz batmana....moze kiedys go przerobie na bat-mobila....Co do gierki to w zyciu czegos takiego nie robilem i jestem kompletnie zielony jesli chodzi o takie rzeczy.Wierzba:normalnie mi szczeka opadla jak przeczytalem twojego posta bo nad oswietleniem i renderingiem najwiecej sie nameczylem a jak widac wynik jest marny.Nastepna bryka bedzie lepsza jak tylko podpatrze u innych ja oni to robia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi