December 9, 200717 yr przemawia do mnie nawet. tylko do infantylne serducho nad kabinką pary naszej bys mógł sobie podarować. wystarczyłoby zaakcentowanie samą czerwienią.
December 9, 200717 yr Author etam...mialo byc takie...hmm nie do konca gladkie..ociosane...no takie ak jest xD ale ciesze sie ze sie podoba ;] mimo ze prosta scenka ;)
December 10, 200717 yr Słodkie Xixor ma rację z tym serduszkiem, tym bardziej że na nim widać poligony.
December 10, 200717 yr Author uwierz ze specjalnie tak zrobilem ;) takie niewygladzone serce ma swoja symbolike..wiem zakrecone ale tak ma byc :D moge zrobic wersje bez serca jak tak bardzo chcecie :D
December 10, 200717 yr Milutkie ;D na serce albo smoothy albo delete ;P I przydało by sie aby osoby samotne miały różne pozycje. Takie, aby aż tryskała z nich samotność ;D
December 10, 200717 yr Author próbowałem..dziwnie to wyglądało... nawet chciaem im jakieś detale dorobić w postaci laptopó, komórek itp ale wole jak jest tak... to wyglada jak bąd w pewnym jednolitym systemie..
December 10, 200717 yr linnenn: czyzbys byl userze dziwczyna beatou??? Ciekawe, para na jednym forum. Zazdroszcze! Pozdro!
December 12, 200717 yr detale dorobić w postaci laptopó, komórek itp ekhm xDD mówisz o czymś? linnenn: czyzbys byl userze dziwczyna beatou??? Ciekawe, para na jednym forum. Zazdroszcze! tak ^^' i nawet przez to forum i mojego Beatou mam jakieś ciągoty do 3D :P
December 15, 200717 yr Powiem tak. Patent dobry, wykonanie tez .A serce (takie niedoskonale), ma pewnie w jakims sensie symbolizowac, uczucia czy jakies wady/zalety ludzi. Anyway. Pracka dobra.