Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie pamiętam kiedy ostatnio coś wrzucałem do FW, więc dla rozbiegu taki modelik. Monitor stoi na moim biurku, więc dość dokładnie jest wymierzony :)

Studio na podstawie tutoriala AG. Trochę nie wyszło mi światełko, ale już miałem dość tego modelu :]

Uwagi mile widziane.

6lt7ker.jpg

.

6lc6ij9.jpg

.

6upids6.jpg

Pozdrawiam.

Edit: Do końca roku model do pobrania dla użytkowników max3d.pl! Informacje i licencja w załączniku readme.txt.

• Like 1
  • Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Model super.

Shadery tez ladne ale czy na pewno realistyczne? "noga" mi sie wydaje troche zbyt lustrzana - moze tak jest w rzeczywistosci, nie widzialem tego modelu nigdy.

Calosc bardzo ladna.

Napisano

OMG, nie będę testował na swoim :D

mirach, modelowanie głównie boxmodeling oraz łączenie shape'ów i meshem (to w miejscach na otwory, żeby gładka siatka była : ). No i sporo TurboSmooth tam jest, w sumie ok 113k poly. A mówiąc, że światełko mi nie wyszło miałem na myśli przycisk w podstawie : (

Thx za komentarze.

Napisano

Mi lazilo o to na pierwszym renderze, jakos ten odblask na rogu wyglada nieprzyjemnie. A to ze swiatelko na podstawce nie wyszlo to masz racje... nie zauwyazylem ze tam w ogole jest swiatelko... Tak czy inaczej swietna robota, jakbys pokazal siateczke to bym byl bardzo szczesliwy. Zwlaszcza itneresuje mnie jak tak ladnie ci wyszlo to "ramie" ciecia na nim wygladaja bardzo czysciutko :)

Napisano

Bump! W przypływie świątecznego nastroju dzielę się modelem ; ) Instrukcje pobrania w pierwszym poście. Używajcie go w swoich biuro-wizkach : )

• Like 1
Napisano

Ładnie, tylko kabel jak na jednym remderze zrobiłem z jednej strony to trzeba było tak zostawić

Pozdrawiam

aha dzieki za model, rep dla Ciebie

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności