Baton Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 Witam. Tak przegladalem strone i zobaczylem tam ciekawy tutorial na wykonanie zapalniczki, pomyslalem ze sproboje i oto co mi wyszlo (jest to moj pierwszy model wiec prosze o wyrozumialosc :):
dzabadzaba Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 o nie !! ja taki prezent dostalem i chcialem tez zrobic ladna zippo zapalniczke, render slaby, ale model moze byc, pozdrawiam
Baton Napisano 2 Styczeń 2004 Autor Napisano 2 Styczeń 2004 To co moglbym zrobic zeby polepszyc jakosc ?
wiggles Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 heh Anonimie zarejestruj sie i tez cos pokaz...
Falcrum Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 Jak zwykle się czepiają... Teksturka matalu jest dobra...możesz pobawić się w szczegóły, bo jakoś mało modelowania tu było...i będzie spox pozdr
Myszek Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 Baton nie przejmuj sie tyn anonimem, model sam model zapalniczki nie jest zly, ale musisz cos odac i to koniecznie, bo takie przedstawienie samej zapalniczki to strasznie malo, pewnie jestes poczatkujacy wiec dodaj cos jeszcze, jakas paczke papierosow i popielniczke. A jak na pierwszy model to nie jest zle, ladny jest material tego metalu, ale jak juz mowilem za pusto !!
nuriel Napisano 2 Styczeń 2004 Napisano 2 Styczeń 2004 no materiał jest niezły. ale przyczepił bym się do tego bumpa. jakiś taki dziwny. dorób jeszcze ostre zarysowania, i może więcej szczegółów w mechaniźmie zapalającym. jakieś ślady zakopcenia...
Baton Napisano 2 Styczeń 2004 Autor Napisano 2 Styczeń 2004 Dzieki wszystkim , zaraz zabieram sie dalej do roboty, za niedlugo zaprezentuje poprawiony :) Update: Poprawilem troche, dodalem napis, zrobilem lekko przyrdzewialy ochraniacz od plomieni, jeszcze musze poprawic bumpa. Obrazek mozna zobaczyc u gory.
dzabadzaba Napisano 3 Styczeń 2004 Napisano 3 Styczeń 2004 hmm nie podoba mi sie material wyglada jak pomalowane srebrzanka do modeli, zapalniczka powinna byc albo chromowana/niklowana albo z polerowanej stali, ale raczej nie taka, napis na klapce tez jakos nie pasuje, a bump w ogole jest niepotrzebny na obudowie, pozdrawiam i radze jeszcze skoczyc do dzialu WIP
Baton Napisano 3 Styczeń 2004 Autor Napisano 3 Styczeń 2004 No bump jest po to zeby nie wygladala na calkowicie nowa, musze poprawic jeszcze te oslonke na ogien zeby byla od wewnatrz brudna. A co do materialu to sam nie wiem. I nie wiem co zrobic zeby ten bump na dolnej obudowie nie wygladal na wypukly zamiast wklesly, material ten sam jest na gorze i na dole.
Anonymous Napisano 5 Styczeń 2004 Napisano 5 Styczeń 2004 Na dolnej części bump daje wypukłości, ja bym pozostał przy wklęsłościach, jak na pokrywce. Zarysowaną zapalniczkę można mieć, ale skorodowana, z jakimiś parchami już nie jest zbyt atrakcyjna. Całość mi się jednak podoba.
Andree Napisano 5 Styczeń 2004 Napisano 5 Styczeń 2004 ten metal moglbys moze zrobic taki \"zmrozony\" ,\"brushed\" nie wiem jak to po polskiemu nazwac :P no taki jakby pozacierany,zarysowany ,ale w calosci :)
[HF] Napisano 16 Styczeń 2005 Napisano 16 Styczeń 2005 Jak na pierwszy model jest bardzo dobrze... :]
Rekomendowane odpowiedzi