Jump to content

obiekt 3d: zapalniczka

Recommended Posts

Baton nie przejmuj sie tyn anonimem, model sam model zapalniczki nie jest zly, ale musisz cos odac i to koniecznie, bo takie przedstawienie samej zapalniczki to strasznie malo, pewnie jestes poczatkujacy wiec dodaj cos jeszcze, jakas paczke papierosow i popielniczke. A jak na pierwszy model to nie jest zle, ladny jest material tego metalu, ale jak juz mowilem za pusto !!

Dzieki wszystkim , zaraz zabieram sie dalej do roboty, za niedlugo zaprezentuje poprawiony :)

Update:

Poprawilem troche, dodalem napis, zrobilem lekko przyrdzewialy ochraniacz od plomieni, jeszcze musze poprawic bumpa. Obrazek mozna zobaczyc u gory.

hmm nie podoba mi sie material wyglada jak pomalowane srebrzanka do modeli, zapalniczka powinna byc albo chromowana/niklowana albo z polerowanej stali, ale raczej nie taka, napis na klapce tez jakos nie pasuje, a bump w ogole jest niepotrzebny na obudowie, pozdrawiam i radze jeszcze skoczyc do dzialu WIP

No bump jest po to zeby nie wygladala na calkowicie nowa, musze poprawic jeszcze te oslonke na ogien zeby byla od wewnatrz brudna. A co do materialu to sam nie wiem. I nie wiem co zrobic zeby ten bump na dolnej obudowie nie wygladal na wypukly zamiast wklesly, material ten sam jest na gorze i na dole.

• Create New...

Important Information

We are using cookies. Read about our Privacy Policy