Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Możliwe, ale jak od razu robię jakąś minę to właśnie ta siatka mi się tak robi, a jak właśnie zrobię jeden ruch vertexem jak na filmie to działa. Czasami jak tylko zmarszczę brwi albo otworze usta to też działa, ale jak już otwieram usta, marszcze brwi i podnoszę dziurki nosa, to siatka się niszczy. Robiłem chyba z 4 powtórki zrobienia jakieś miny przed wpadnięciem na pomysł żeby to nagrać i ciągle nie działało, a zawsze jak zrobię tylko jeden ruch to działa. A co do tej różnej ilości vertexów, to raczej zawsze są takie same, bo jak by były inne to nie szło by załadować tego obiektu w load multiple targets

• Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 8,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Ok, problem już nie aktualny, rozwiązałem go. xD A teraz pytanie, najpierw zunwarpować a potem dodać morphera, czy najpierw zrobić jakąś minę a potem zunwarpować?

Napisano
  • Autor

Taką mine zostawię chyba, bo i tak nie będzie tego widać z bliska.

rachunek12sx1.jpg

Napisano

No i luz, jedziesz dalej :) Tylko zrenice za duze i zeby zbyt rowne i symetryczne.

Napisano
  • Autor

>>> Z nudów wymodelowałem sobie głowę, która w sumie nie miała niczemu służyć. Nie wiem czy do końca pasuje ta głowa, ale zawsze potem mogę ją pozmieniać. Mam zamiar jeszcze dorobić jakiś ubiór, ale to ma być coś w stylu pancerza, ale nie wiem jeszcze jak będzie wyglądał. Jutro wyjeżdzam na tydzień i nie będę dawał updatów. Jak uda mi się zdążyć to cud jakiś będzie..

A tu image, a i nad szyją jeszcze za bardzo nie pracowałem:

rachunek202finalit7.jpg

rachunek202wireow9.jpg

Napisano

główka wygląda całkiem nieźle jedyne co bym poprawił to ucho bo jakoś dziwnie odstaje i szyja na dole jakaś niebardzo ale jak będzie miał tam pancerz czy coś bo wszystko przejdzie :P

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.