Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hello!

Dawno już nic nie zamieszczałem, dlatego nadrabiam: oto moja pracka mająca zaspokoić moje potrzeby kolorów - i zaspokoiła. Mam nadzieje, że kogoś z was także zaspokoi.

OrangeDrink1_LQ.jpg

OrangeDrink2_LQ.jpg

OrangeDrink_mesh.jpg

Daje dwie wersje: 1 normalny render; 2 to upodobnienie do zdjęcia z magazynów dla pań:) (ci, którzy widzieli moją ostatnią prace wiedzą, że to moje zboczenie - nie magazyny dla pań, ale upodobnianie do zdjęć).

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Gość Cornelius Scipio
Napisano

Popracuj nad oświetleniem,modele dają radę.Tak jak powyżej, przejarałeś scenę.Co do dymu, ma on kształt stożka-powyciągaj go trochę.Na pierwszy rzut oka scena wydaje sie sympatyczna :)

Pzdr.

Cornelius

Napisano

Mnie też się wydaje, że scenka przyzwoita :)

Ale jedno zastrzeżenie ... albo może jestem taki ograniczony i nie widzę przesłania ;P

Samo zdrowie i fajka (na pierwszym planie ?!) .. coś mi tu nie pasuje ;P

Samo zdrowie + fajka = Oksymoron :P

Pozdrawiam,

Solo

Napisano

witam:)

do mnie to nie przemawia. zgodze sie z moimi przedmowcami co do przepalenia.

ja bym widzial ta scenke tak: jakis ladny sad z drzewkami, jakis stol z desek a na nim dopiero te owoce czesc na stole bezposrednio a czesc na jakiejs misie-talezu:)

ale to tylko moje zdanie pozatym git:)

pozdrawiam:)

Napisano

Co sie dzieje za owocami? Przydałaby sie jakas przestrzen,

jakies cienie.DOF jest swietny podwarunkiem stosowania go w kompozycji wielko przestrzennej ( takiej w ktorej elementy sa oddalone o kilkanascie metrów lub wiecej, w przeciwnym razie jest to nie naturalne)

Napisano

fajne wrażenie sprawia, jak się nie przyglądnie z bliska

szlug z kieptacą ni grzyba nie pasuje - chciałeś chyba zrobić taki artistik z "przesłaniem", a wyszła kiepska sztampa

imo nie powinieneś uwalać przedmiotów, popatrz jak wygląda pracka bez tego;

według mnie dużo lepiej:

niemowdomniemisiurs2.jpg

zastanawiają mnie jeszcze dwie rzeczy

jak to się stało, że textura banana jest genialna, a textura gruszki to jakaś lipa?

i dwa

jak to się stało, że taki genialny pomysł na dym // uwielbiam właśnie takie kombinowanie w 3d

spieprzyłeś jego beznadziejnym i nienaturalnym kształtem?

Napisano

Hello!

dzieki serdeczne za komenty zarowno te pozytywne jak i krytyczno-konstruktywne:)

Bardzo sobie cenie wasze zdanie: ogolnie mowicie ze przepalone - hmm to byl jednak zabieg specjalny: poptrzciesobie na reklamy w roznych gazetach, jest troche podobnie. Dokladnie jak napisal gientekwl.

Szczegolnie dzieki dla 3grosze za faktycznie lepsze prace od mojej:) ale skoro to jest gallery wiec nich zostanie jak dalem.

Samo zdrowie i papieros to faktycznie moja artystyczna ironia - moze sie podobac badz nie, takie zycie!

piksar: faktycznie lubie dof'a ale jak widac ucze sie go stosowac. AA oczywiscie jest! Juz nie gadaj ze nie widac:)

Pozdro!

• Like 1

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności