evening Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Wkoncu ukonczylem moja pierwsza Viz-ke, napewno znajdziecie duzo niedociagniec ale to postaram sie wziasc pod uwage i poprawic w nastepnych pracach ;) Projekt moj, roslinki i reczniki pozyczone, narazie to za wysokie progi dla mnie. Pozdrawiam i czekam na komenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Przejarałeś, podłoga mi tez sie średnio podoba. Ale nie przejmuj moim gadaniem bo moja pierwsza wizka była znacznie gorsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 jak na pierwsza to całkiem ładnie. ale: okropna tex podlogi, mdle kolory roslin, przejarane syfity, ktorymi chyba sie ratowales aby doświetlić scene najlepiej chyba już wyszedł kadr z kabiną prysznicowa, ale sampling na niej poległ. wesołych świat i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 ładnie + to co wyżej + szuflady niepotrzebnie takie odbijające --------edit------- no dobra jak się mam czepić to kabiny nie stawia się na klepkach, parkiecie, panelach tylko na betonie, a u ciebie stoi na w/w, także daj jakąś listwe małą maskującą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evening Napisano 9 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2008 Po dluzszym czasie powrocilem do tej pracy zeby oderwac sie od innych projetow zobaczymy ile uda mi sie ukonczyc ;) Mam jedno pytanie odosnie tej pracy: W jaki sposob uniknac przepalen?? tzn jest to spowodowane zlym ustawienim nateznia swiatel, Color Maping, Dmc Sampler, za co sie zabrac na poczatku ?? Dzieki za odp pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viz.k Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 jak to jest oswietlone? jakie tu sa swiatla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evening Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2008 Swiatla to 2xVrayLight -> Multi=30 (sa to dwa swiatla zawieszone ponad sufitem przy koncowych scianach) + 12 IES jako halogeny (dziury w suficie) Resulting Intensity: 7100lm (70W) GI -> Irr map + light Cache Color Maping: Exponential 1,0 1,0 1,5 To chyba wszystkie potrzebne dane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 zobaczymy ile uda mi sie ukonczyc czyli to jest w końcu FW czy WIP? Podoba mi się, tylko kran (ach te fachowe nazwy :P ) jakiś dziwny. na pierwszym rendrerze leży ściana (ta zaraz koło kamery). A dokładniej jej tekstura rozmywająca się na końcu co jest zwiąane z małym kątem patrzenia kamery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evening Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2008 wyrwane troche z kontekstu chodzi mi o inne projekty ;) to juz jest WIP -> wiem moze nie jest idelany ale dopiero raczkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 hahaha jakbys zobaczyl moją pierwsza "wizke" która wydawala mi sie swietna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi