Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wkoncu ukonczylem moja pierwsza Viz-ke, napewno znajdziecie duzo niedociagniec ale to postaram sie wziasc pod uwage i poprawic w nastepnych pracach ;) Projekt moj, roslinki i reczniki pozyczone, narazie to za wysokie progi dla mnie. Pozdrawiam i czekam na komenty

orange1up6.jpg

orange2tc9.jpg

orange3pp7.jpg

orange4ku4.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak na pierwsza to całkiem ładnie.

ale:

okropna tex podlogi,

mdle kolory roslin,

przejarane syfity, ktorymi chyba sie ratowales aby doświetlić scene

najlepiej chyba już wyszedł kadr z kabiną prysznicowa, ale sampling na niej poległ.

wesołych świat i pozdrawiam

Napisano

ładnie + to co wyżej + szuflady niepotrzebnie takie odbijające

--------edit-------

no dobra jak się mam czepić to kabiny nie stawia się na klepkach, parkiecie, panelach tylko na betonie, a u ciebie stoi na w/w, także daj jakąś listwe małą maskującą

Napisano
  • Autor

Po dluzszym czasie powrocilem do tej pracy zeby oderwac sie od innych projetow zobaczymy ile uda mi sie ukonczyc ;) Mam jedno pytanie odosnie tej pracy: W jaki sposob uniknac przepalen?? tzn jest to spowodowane zlym ustawienim nateznia swiatel, Color Maping, Dmc Sampler, za co sie zabrac na poczatku ?? Dzieki za odp

pzdr

Napisano
  • Autor

Swiatla to 2xVrayLight -> Multi=30 (sa to dwa swiatla zawieszone ponad sufitem przy koncowych scianach) + 12 IES jako halogeny (dziury w suficie) Resulting Intensity: 7100lm (70W)

GI -> Irr map + light Cache

Color Maping: Exponential 1,0 1,0 1,5

To chyba wszystkie potrzebne dane ;)

Napisano
zobaczymy ile uda mi sie ukonczyc

czyli to jest w końcu FW czy WIP?

Podoba mi się, tylko kran (ach te fachowe nazwy :P ) jakiś dziwny.

na pierwszym rendrerze leży ściana (ta zaraz koło kamery). A dokładniej jej tekstura rozmywająca się na końcu co jest zwiąane z małym kątem patrzenia kamery.

Napisano
  • Autor

wyrwane troche z kontekstu chodzi mi o inne projekty ;) to juz jest WIP -> wiem moze nie jest idelany ale dopiero raczkuje

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności