DraB Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 Nowa pracka, i jak zwykle nie jestem zadowolony :P Robiona na podstawie fotki z gazety. 3dsMax + VRay O, arbuz spadł...
peterr Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 Ogólnie się podoba..modele ,materiały szafek itd. :) a co sie nie podoba: AA na tej szafce z lewej Ci siadło ,gniazdko szare - fe i materiał szafki po lewej.. dopiero po jakimś czasie zrozumiałem że to szyba:) Schludnie ,czysto = ok pozdrawiam
JohnyCa Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 To co wyżej plus plamy na kafelkach nad zlewem - troszkę więcej sampli by się przydało.
Yano Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 W gniazdku nie ma dziur :) poza tym ten arbuz na podłodze wygląda sztucznie, plastikowo, za bardzo sie błyszczy... w ogóle bym go wyrzucił, niepotrzebnie odwraca uwagę. Poza tym przyzwoicie.
viz.k Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 jakies takie...niby poprawnie wszystko ale mi sie nieszczegolnie podoba...nie ma tego czegos i kadr troche dziwny
Gość wiewiorka Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 Ladna kuchna. Kompletnie nie wiem nic o oswietleniu ale podoba mi sie ze nie ma zadnych ostrych cieni. Swoja droga zastanawiam sie dlaczego wiekszosc prac na forum to wizualizacje.
trosiek Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 a możesz zdradzić jak oświetałeś? vray plane w oknach czy tylko vray sun? albo coś innego...
DraB Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Napisano 31 Grudzień 2007 Najpierw byl Sun&Sky + VRaylighty w oknach, ale źle wyglądało wiec zostało Sky + VRaylighty.
Rekomendowane odpowiedzi