Napisano 30 Grudzień 200717 l Nowa pracka, i jak zwykle nie jestem zadowolony :P Robiona na podstawie fotki z gazety. 3dsMax + VRay O, arbuz spadł...
Napisano 30 Grudzień 200717 l Ogólnie się podoba..modele ,materiały szafek itd. :) a co sie nie podoba: AA na tej szafce z lewej Ci siadło ,gniazdko szare - fe i materiał szafki po lewej.. dopiero po jakimś czasie zrozumiałem że to szyba:) Schludnie ,czysto = ok pozdrawiam
Napisano 30 Grudzień 200717 l To co wyżej plus plamy na kafelkach nad zlewem - troszkę więcej sampli by się przydało.
Napisano 30 Grudzień 200717 l W gniazdku nie ma dziur :) poza tym ten arbuz na podłodze wygląda sztucznie, plastikowo, za bardzo sie błyszczy... w ogóle bym go wyrzucił, niepotrzebnie odwraca uwagę. Poza tym przyzwoicie.
Napisano 30 Grudzień 200717 l jakies takie...niby poprawnie wszystko ale mi sie nieszczegolnie podoba...nie ma tego czegos i kadr troche dziwny
Napisano 31 Grudzień 200717 l Ladna kuchna. Kompletnie nie wiem nic o oswietleniu ale podoba mi sie ze nie ma zadnych ostrych cieni. Swoja droga zastanawiam sie dlaczego wiekszosc prac na forum to wizualizacje.
Napisano 31 Grudzień 200717 l a możesz zdradzić jak oświetałeś? vray plane w oknach czy tylko vray sun? albo coś innego...
Napisano 31 Grudzień 200717 l Autor Najpierw byl Sun&Sky + VRaylighty w oknach, ale źle wyglądało wiec zostało Sky + VRaylighty.