Pierzak Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 Hej. Chciałbym wam zaprezentować kilka postaci które wymodelowałem około marca. Postacie były częścią prokjektu nad którym pracowałem. Jako że projekt został zawieszony zdecydowałem się podzielic nimi z wami. Postacie zrobione są w 3ds max Możecie je także zobaczyć w ruchu w moim reelu pod adresem: http://www.pierzak.com/reel Pozdrawiam
Yano Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 hmm.. troche dziwne te postaci. Najbardziej podoba mi sie jeszcze chyba ta pierwsza z kotem. Nie widziałem reela, ale widzie ze rigging coś nie bardzo sie udał, co szczegolnie widać na zgięciach ramion i przedramion, które źle sie deformują. Ta panienka w zielonym ma mocno zachwiane proporcje ciała (za krótkie i chude nóżki w porównaniu do reszty ciała)... no chyba że to celowe, ale nie sądze. Chłopaczek ma śmieszne okulary, szkła to chyba denka z butelek ;) Poza tym jego twarz jest jakaś... małpia, a nos świński :) Generalnie każda z postaci wygląda jakby była z innej bajki.
Tomala Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 Chłopako-prosiak mi się najbardziej podoba, pierwsza postać też fajnie zrobiona ale przydały by się texturki. Dziewczyna z kamerą wyglądałaby dobrze gdyby nie dziwaczne proporcje od pasa w dół. Co do ostatniej postaci to nie pasuje mi tam głowa. Jak pisał Yano rigi mogłyby być lepsze. Pozdrawiam.
Sebastian Ozga Napisano 9 Styczeń 2008 Napisano 9 Styczeń 2008 DJ i Koleś-który-głaszcze-kota najfajniejsze. Babki mają dziwne biusty, a Rudowłosa spiczasty tyłek.
Pierzak Napisano 19 Styczeń 2008 Autor Napisano 19 Styczeń 2008 Dzięki za wasze opinie. DJ oraz laska w zielonym mają małpie cechy tzn. nos, duze uszy i ogolnie kształt szczeki. Troche na styl Gorillaz. Faktycznie rig zrobiony jest troche po macoszemu szczególnie u gościa z kotem. Zapomniałem napisać ze rysunki koncepcyjne znajdoją się w reelu. Nie moge ich odszukac na dysku. Musiałem je zgrać na płytke jakąś.
makbol Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 W więszkości postacią brakuje detalu. Tekstury także nie powalają.
Rekomendowane odpowiedzi