Napisano 30 Grudzień 200717 l Hej. Chciałbym wam zaprezentować kilka postaci które wymodelowałem około marca. Postacie były częścią prokjektu nad którym pracowałem. Jako że projekt został zawieszony zdecydowałem się podzielic nimi z wami. Postacie zrobione są w 3ds max Możecie je także zobaczyć w ruchu w moim reelu pod adresem: http://www.pierzak.com/reel Pozdrawiam
Napisano 30 Grudzień 200717 l hmm.. troche dziwne te postaci. Najbardziej podoba mi sie jeszcze chyba ta pierwsza z kotem. Nie widziałem reela, ale widzie ze rigging coś nie bardzo sie udał, co szczegolnie widać na zgięciach ramion i przedramion, które źle sie deformują. Ta panienka w zielonym ma mocno zachwiane proporcje ciała (za krótkie i chude nóżki w porównaniu do reszty ciała)... no chyba że to celowe, ale nie sądze. Chłopaczek ma śmieszne okulary, szkła to chyba denka z butelek ;) Poza tym jego twarz jest jakaś... małpia, a nos świński :) Generalnie każda z postaci wygląda jakby była z innej bajki.
Napisano 30 Grudzień 200717 l Chłopako-prosiak mi się najbardziej podoba, pierwsza postać też fajnie zrobiona ale przydały by się texturki. Dziewczyna z kamerą wyglądałaby dobrze gdyby nie dziwaczne proporcje od pasa w dół. Co do ostatniej postaci to nie pasuje mi tam głowa. Jak pisał Yano rigi mogłyby być lepsze. Pozdrawiam.
Napisano 9 Styczeń 200817 l DJ i Koleś-który-głaszcze-kota najfajniejsze. Babki mają dziwne biusty, a Rudowłosa spiczasty tyłek.
Napisano 19 Styczeń 200817 l Autor Dzięki za wasze opinie. DJ oraz laska w zielonym mają małpie cechy tzn. nos, duze uszy i ogolnie kształt szczeki. Troche na styl Gorillaz. Faktycznie rig zrobiony jest troche po macoszemu szczególnie u gościa z kotem. Zapomniałem napisać ze rysunki koncepcyjne znajdoją się w reelu. Nie moge ich odszukac na dysku. Musiałem je zgrać na płytke jakąś.