Napisano 31 Grudzień 200717 l EE przed wlasnie zauwazyłem jakieś denerwujące zabezpieczenie, ze posty trzeba pisać w 30sekundowych odstępach. Czy jest to konieczne? Moim zdaniem wygodniej bylo bez tego zabezpieczenia. Zresztą z tego co zauwazyłem to moderatorzy mają z reguły duzy postcount, takze w pewnym sensie utrudniają sobie zycie... dziwne
Napisano 31 Grudzień 200717 l Hej. Głownie chodzi o doublepost, moze nie tyle o antyspam (chociaz w pewnym stopniu również) co o podwojne klikniecie i zdublowany post :) Moderatorzy mają duży postcount bo dużo się udzielają bądz nabyli duzą liczbe postow jeszcze przed przejsciem na ciemną strone. Pozdrawiam.
Napisano 31 Grudzień 200717 l No jest to konieczne, ale przeciez te 30sekund to naprawde tak krótki czas, że aż dziwie się, że ktoś to zauważyłe. Jak próbowałeś pisać posty? :) Ponieważ po napisaniu postu, zanim się wejdzie do innego wątku, kliknie w odpowiedz bądz wpisze wiadomość w "Quick reply" to 30 sekund mija.
Napisano 31 Grudzień 200717 l dobre to jest, jak mi sie net zwiesza, to przynajmniej nie dubluje postów (co na digarcie regularnie mi sie zdarza)
Napisano 31 Grudzień 200717 l Autor Poprostu otwieram sobie topiki na kartach i nie zawsze pisze wszystko za jednym zamachem, cóż będę się musiał przyzwyczaić :p