Napisano 2 Styczeń 200817 l Ja to bym nie mógł w takim klocku mieszkać (no offence) ;) Wizka fajna, szczególnie trawa. To disp.?
Napisano 2 Styczeń 200817 l Rzuty, przekroje, sytuacja, elewacje i więcej wizek, to będzie można ocenić porządniej :) Aktualnie z tego ujęcia mi sie nie podoba, sorry.
Napisano 2 Styczeń 200817 l hehe niezly bunkier...:) tez kiedys na pierwszym roku zrobilem bunkier..:] no ale nie zaslaniaj sie katedra bo projekt ty robisz a nie oni.. no a tak serio mowiac..to ponuro by sie w czyms takim mieszkalo....osobiscie wole beton w arch.sakralnej...czasem uż.publicznej...(ale nie szkoly np...:) pzdr.
Napisano 2 Styczeń 200817 l Autor DraB - tak ,displacement MaGuu - niestety projekt sie potracił po formacie, zostały jakies szczatki i bryła. maciekG - w przypadku katedry prof Kozłowskiego na PK rzeczywistość jest jest ponura jak beton..:) No ale za mało czasu poswięciłęm na ten projekt, jest za ciezki. Pzdr. No i inne ujęcie. ze strony innej elwacji jest zbyt nudno...
Napisano 2 Styczeń 200817 l no ta katedra daje rade wedlug mnie-sam sie bronilem u prof. Kozlowskiego i bardzo cenie sobie jego dorobek .Szczerze ujecie masz dziwne i wydaje mi sie ze nieco zly mat. betonu dales-zastosowalbym albo plyty bet(z widocznymi otworami na kotwy) lub beton z delikatniejsza fakturka nieco przybrudzona lub z ciekawymi zaciekami.Za agresywny jest ten material-za duze te porowatosci-zaden szalunek takich nie zostawi. Ogolnie forma calkiem calkiem pozdro
Napisano 3 Styczeń 200817 l fajna zielen i firana , beton chyba za bardzo ziarnisty , zagescilbym fakturke
Napisano 3 Styczeń 200817 l kadr jest jakis nieciekawy, poza tym ten budynek jest strasznie biedny w tym sensie ze nie ma zadnych dupereli np na trawie, jakies lampy, mozna by bylo pozapalac swiatla w srodku i cos tam tez porobic :) Ale ogolnie nie jest zle :) Pozdrawiam !
Napisano 3 Styczeń 200817 l ciekawy ten pierwszy segment(ten najblizej kamery).daj jasniejszy beton i zmniejsz bumpa:)
Napisano 11 Styczeń 200817 l nocne ujecie duzo lepsze, no i textura scian tez lepsza. Tylko taka moja uwaga, troche male te panele od deskowania, ja bym dal wieksze. Mniej roboty przy robieniu tego w realu :P