Gość Cornelius Scipio Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 Witam :) Taka w sumie prosta scenka.Dążyłem głównie do uzyskania fotorealistyczności - ale to już od Was zależy czy udało mi się.Osobiście to jestem zadowolony z pracy.Będę wdzięczny za komentarze i oceny :) Soft:Cinema 4d + Vray 1.0821 + PS Czas renderu:ok. 5h (sam byłem bardzo zdziwiony :) ) (C2D E6700 2GB RAM) Pzdr. Cornelius.
jacekdrze Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 Zacnie, ino AA na kraniku przy oknie coś nie gra. To LWF?
Liber Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 Fajnie tylko ten bump na podlodze, cos mi w nim nie pasuje.
Shalivan Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 chyba dlatego ze wgłębienia na deskach są zbyt podobnej wielkosci co wgłębienia miedzy deskami :)
JohnZi Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 pewnie chciales uzyskac fotke i chyba ci sie udalo:):
piksar Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 podłoga jak linoleum podejrzane proporcje rolet brak gniazdka do szuszarki golarki reszta ok
!Ewert Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 jak dla mnie nie doświetlone, halogeny nie dają takiego światła jakie powinny dać:) Pozdrawiam
MaGuu Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 mi się również podoba, tylko jakoś proporcje wylewki do wanny nie teges, jeśli jest taki model to zwracam honor, ale i tak jest brzydka :) fajna kolorystyka :]
Loki Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 fajnie, ale troche pusto (nie pod względem architektonicznym, ogólnym, przydało by się troche detalu więcej - jakaś szczoteczka do zębów, ręcznik itp typowe utensylia łaziebne jeśli można się tak wyrazić) widać bardoz duże postępy na przestrzeni tych kilku ostatnich miesięcy - pozdrawiam
Touch Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Nieostre i główne co mi się nie podoba to ta 'bateria' przy wannie. Zmień design;) I powalcz trochę z tym jeszcze w PS: f.ex:
Gość Cornelius Scipio Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Ok poprawiłem niektóre rzeczy i wyostrzyłem je :) Kran w innym miejscu,obrazek za oknem przeskalowałem,bo był za bardzo rozciągnięty... To teraz jak jest? lepiej czy gorzej? Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi