Shalivan Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Nie wiedziałem gdzie to dać a sprawa jest powazna i moze zainteresuje coniektorych, a ze czasem takie rzeczy się znajdują moze topic przyda sie i potem ale wracając do sprawy: przygaaarnij goldenka :) Może ktoś by chciał takiego Goldenka jak w załączniku za ;darmo.Niestety są do uśpienia (właściciel nie jest w stanie ich zatrzymać), więc może ktoś byłby zainteresowany? Kontakt: 515294956. Roześlijcie proszę wśród znajomych ;Pozdrawiam http://a416.ac-images.myspacecdn.com/images01/115/l_fe3698961e4b7883c0ed7cfde8a5629f.jpg
piksar Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Popraw błędy w tytule i w poście druga sprawa to to co zamieściłeś krąży od dwu dni po GG
Shalivan Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Napisano 5 Styczeń 2008 ej no spoko nie wiedziałem, co nie zmienia faktu ze ktoś sie moze zaopiekuje :) P.S. Sory za błędy miałem cieżką noc, dopiero sie obudziłem...
Bruneq Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 dzwoniles? pytales? wg mnie to sciema tak jak dobre 2 lata temu, a ludzie sie ponapalali i dreczyli telefonami kogos!!
Rekomendowane odpowiedzi