Miłosz3ds Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 Witam, właśnie kupiłem nową myszkę-Logitech MX Revolution, i mam dość poważny problem. Przy starej myszce mogłem używać Alt + ŚPM do zmiany widoku w oknie perspective, a w tej już mam problemy, ponieważ główny scroll służy do zmiany pracy scrolla z płynnego na precyzyjny, a nie do użycia ŚPM. Może to jakoś można ustawić w sterownikach myszki, bo nie bardzo chcę używać przycisku Arc Rotate za każdym razem, kiedy chcę zmienić kąt widzenia:) Z góry dzięki za pomoc, Pozdrawiam
Bruneq Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 w sofcie do mx1000 obok "sekwencja klawiszy" jest "inne" i tam ustaasz "srodkowy przycisk" tutaj nie wiem czy jest! a w kółku nie ma?:>
Miłosz3ds Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Napisano 7 Styczeń 2008 No niestety nie ma nic takiego;/ zastanawiałem się czy może jest jakiś inny ster do tej mychy ale nie widziałem...
Bruneq Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 najprostrzy sposob, wez sobie skrot w maxie ustaw i w myszcetak sam, tylkoz e wtedy "pan" sie nie wylacza!:( 1
Miłosz3ds Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Napisano 7 Styczeń 2008 Hmm... a gdzie to mogę ustawić? Kurde... nie widzę tego... ale thx za pomoc;**
Bruneq Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 wiele sekwencji klawiszy ustaw na klawiszu, i po problemie!
Rascal Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 Jest cos takiego jak nakladka Uber ktora ci MMB robi tak gdzie masz ten prostokatny srebrny button. Trzeba sie troche przyzwyczaic ale jest to lepsze rozwiazanie niz MMB w rolce.
Miłosz3ds Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Napisano 7 Styczeń 2008 Dzięki piękne;* Tylko gdzie mogę dorwać tą nakładkę Uber? Szukam szukam i nie ma nigdzie...
Rascal Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 http://www.mstarmetro.net/~rlowens/uberOptions/
Miłosz3ds Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Napisano 7 Styczeń 2008 I to jest to o co mi chodziło! Dzięki Ci piękne;** Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi