Napisano 8 Styczeń 200421 l Pomyślałem, że założenie wipa będzie dobrą motywacją do ukończenia jakiejś pracy wreszcie. Wczoraj zacząłem od szkicu: ...który przerodził się w pracę, która wylądowała w speedach: Dziś usiadłem nad ciągiem dalszym: Dokładnej koncepcji jeszcze nie mam, ale obrazek ma być sielankowy, pozytywny, radosny itp.. :)
Napisano 8 Styczeń 200421 l Autor Aha, facet miał być podobny do Shreka, ale zaczął się za bardzo uczłowieczać. Mam nadzieję, że nie przerodzi sie w jakiegoś kafara :)
Napisano 8 Styczeń 200421 l No cóż, może nieładnie to zabrzmi i raczej nie powinienem obrażać mniejszości seksualnych, ale Twój gajowy jakoś tak pedalsko wygląda. Może to wina ust na ostatnim obrazku, ten ze speedów jest lepszy.
Napisano 8 Styczeń 200421 l Po krótkiej chwili przypomniał mi się jeden skecz Pythonów o leśniczym z Kanady, zrób gajowego na śmieszno zamiast sielankowo i będzie super.
Napisano 8 Styczeń 200421 l Co do samej kreski itp. rzeczy to sie nie wypowiem bo sie nie znam i moglbym sie zblaznic (albo zostac brzytko potraktowanym przez DruG\'a :D:D - zarto oczywiscie :P) Ale wiem jedno ten pan nie wyglada jak postac podobna do Shreka albo przypominajaca go, wrecz wyglada jak rasowy czowiek :)
Napisano 8 Styczeń 200421 l Hehe, Dziadek myśłałem, że jesteś bardziej konserwatywny. Jeżeli zaś chodzi o Gajowego to jakoś nieszczególnie mi się podoba :(. Przypomina mi wyrośniętego Toma Bombadila (sorry za porównanie, ale Powrót Króla ostatnio obejrzałem i jakoś tak samo....).
Napisano 8 Styczeń 200421 l Autor Dobra, będzie Gejowy.. i czlowiek.. i z miodowych lat nawet.. ale i tak go skoncze :D
Napisano 8 Styczeń 200421 l lubie prace, które można interpretować na wiele sposobów...hehe, ciekawe co dalej z tego wyjdzie:)
Napisano 9 Styczeń 200421 l Brakuje mi rozplanowania kolorów. Leander taki temat napewno nie zachęci do zaglądania ;) A teori padło tu tyle, ze przez moment poczułem sie jak w barze mlecznym. Brakowuje jeszcze grubej pani podającej naleśniki. Kończ pracke kończ a potem zrób ją w wektorach.Bede miał gwarancje wyskiej jakosci:)
Napisano 9 Styczeń 200421 l po zastanowieniu, ten gejowy jednak przypomina mi grubą panią podającą naleśniki ;)...
Napisano 9 Styczeń 200421 l Autor Widzę, że bohater żywo działa na wyobraźnie. Choć pani od naleśników się nie spodziewałem :) Ale co tam, najwyżej na Dzień Kobiet obrazek będzie jak znalazł. Chwilowe odejście od tematu Gajowego:
Napisano 9 Styczeń 200421 l No niezłe niezłe:DCzytając wcześniejsze posty nieźle się uśmiałem.Z tym barem mlecznym to był strzał w 10. A tak wogóle to co ten Ga(e)jowy ma na głowie??
Napisano 9 Styczeń 200421 l Autor > A tak wogóle to co ten Ga(e)jowy ma na głowie Nie wiem, ale Wy mi na pewno powiecie :) hehe
Napisano 9 Styczeń 200421 l teraz to jest Clark Kent (alias Superman) posadzony na krzesle elektrycznym, za gwałt na kluskach, w barze mlecznym, ktorego wlascicielka byla Lois Lane.
Napisano 11 Styczeń 200421 l Sadzac po napisie love - jakis gadzet sexualny dla \"kochajacych innaczej\".
Napisano 12 Styczeń 200421 l a mi sie podoba - jest sielankowy - jak zrobisz mu kapelusz z piorkami to bedzie uroczy;) taki wielki pan ktory ma duzo wszelakiej sily i biega po lace podskakujac niczym motylek z kwiatka na kwiatek :) pozdrawiam
Napisano 12 Styczeń 200421 l eee cos tu przeoczylem... no dobra to bylo do 1 wipow;) i nie ma mojego uroczego olbrzyma ehhh ten to z kolei niezrowaznony lowca jeleni - zabija z milosci ;) pozdrawiam
Napisano 12 Styczeń 200421 l Originally posted by General Straw Sadzac po napisie love - jakis gadzet sexualny dla \"kochajacych innaczej\". ja myslalem ze tam pisze lol : D
Napisano 12 Styczeń 200421 l Autor guth: kontynuować będę wersje z początku wipa, dzięki za jakiś pozytywny odbiór bo wątek zaczął sie przeradzać w dyskusje na .. niewłaściwy temat ;-)
Napisano 12 Styczeń 200421 l Originally posted by gurth ten to z kolei niezrowaznony lowca jeleni - zabija z milosci ;) pozdrawiam buuuaaahahahaaa ten był dobry.... Pracka jest nawet spoczko ale myśle że powinieneś skierować się troszkę bardziej w stronę wspomnianego już wcześniej przez Kru Clarka Kenta.Może jakiś komiksowy wektorek??:D.
Napisano 12 Styczeń 200421 l leander bierz sie za pracke w końcu bez wariacji :) I wektorki chce z tego zobaczyc również :)