leander Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 Pomyślałem, że założenie wipa będzie dobrą motywacją do ukończenia jakiejś pracy wreszcie. Wczoraj zacząłem od szkicu: ...który przerodził się w pracę, która wylądowała w speedach: Dziś usiadłem nad ciągiem dalszym: Dokładnej koncepcji jeszcze nie mam, ale obrazek ma być sielankowy, pozytywny, radosny itp.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2004 Aha, facet miał być podobny do Shreka, ale zaczął się za bardzo uczłowieczać. Mam nadzieję, że nie przerodzi sie w jakiegoś kafara :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 hehehe ;) calkiem przyjemny gosciu czekam na dalsze rendery :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 No cóż, może nieładnie to zabrzmi i raczej nie powinienem obrażać mniejszości seksualnych, ale Twój gajowy jakoś tak pedalsko wygląda. Może to wina ust na ostatnim obrazku, ten ze speedów jest lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacek Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 Po krótkiej chwili przypomniał mi się jeden skecz Pythonów o leśniczym z Kanady, zrób gajowego na śmieszno zamiast sielankowo i będzie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadek Stal Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 Moze jest to Gejowy? khe,khe salutt Dziadek Stal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 Co do samej kreski itp. rzeczy to sie nie wypowiem bo sie nie znam i moglbym sie zblaznic (albo zostac brzytko potraktowanym przez DruG\'a :D:D - zarto oczywiscie :P) Ale wiem jedno ten pan nie wyglada jak postac podobna do Shreka albo przypominajaca go, wrecz wyglada jak rasowy czowiek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 przypomina mi karola krawczyka z \"miodowych lat\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 Hehe, Dziadek myśłałem, że jesteś bardziej konserwatywny. Jeżeli zaś chodzi o Gajowego to jakoś nieszczególnie mi się podoba :(. Przypomina mi wyrośniętego Toma Bombadila (sorry za porównanie, ale Powrót Króla ostatnio obejrzałem i jakoś tak samo....). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2004 Dobra, będzie Gejowy.. i czlowiek.. i z miodowych lat nawet.. ale i tak go skoncze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 lubie prace, które można interpretować na wiele sposobów...hehe, ciekawe co dalej z tego wyjdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carioca Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 Moim zdaniem zapowiada się ciekawie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Brakuje mi rozplanowania kolorów. Leander taki temat napewno nie zachęci do zaglądania ;) A teori padło tu tyle, ze przez moment poczułem sie jak w barze mlecznym. Brakowuje jeszcze grubej pani podającej naleśniki. Kończ pracke kończ a potem zrób ją w wektorach.Bede miał gwarancje wyskiej jakosci:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 po zastanowieniu, ten gejowy jednak przypomina mi grubą panią podającą naleśniki ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2004 Widzę, że bohater żywo działa na wyobraźnie. Choć pani od naleśników się nie spodziewałem :) Ale co tam, najwyżej na Dzień Kobiet obrazek będzie jak znalazł. Chwilowe odejście od tematu Gajowego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carioca Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 No niezłe niezłe:DCzytając wcześniejsze posty nieźle się uśmiałem.Z tym barem mlecznym to był strzał w 10. A tak wogóle to co ten Ga(e)jowy ma na głowie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2004 > A tak wogóle to co ten Ga(e)jowy ma na głowie Nie wiem, ale Wy mi na pewno powiecie :) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 teraz to jest Clark Kent (alias Superman) posadzony na krzesle elektrycznym, za gwałt na kluskach, w barze mlecznym, ktorego wlascicielka byla Lois Lane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 Sadzac po napisie love - jakis gadzet sexualny dla \"kochajacych innaczej\". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gurth Napisano 12 Styczeń 2004 Share Napisano 12 Styczeń 2004 a mi sie podoba - jest sielankowy - jak zrobisz mu kapelusz z piorkami to bedzie uroczy;) taki wielki pan ktory ma duzo wszelakiej sily i biega po lace podskakujac niczym motylek z kwiatka na kwiatek :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gurth Napisano 12 Styczeń 2004 Share Napisano 12 Styczeń 2004 eee cos tu przeoczylem... no dobra to bylo do 1 wipow;) i nie ma mojego uroczego olbrzyma ehhh ten to z kolei niezrowaznony lowca jeleni - zabija z milosci ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0ber Napisano 12 Styczeń 2004 Share Napisano 12 Styczeń 2004 Originally posted by General Straw Sadzac po napisie love - jakis gadzet sexualny dla \"kochajacych innaczej\". ja myslalem ze tam pisze lol : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 12 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2004 guth: kontynuować będę wersje z początku wipa, dzięki za jakiś pozytywny odbiór bo wątek zaczął sie przeradzać w dyskusje na .. niewłaściwy temat ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carioca Napisano 12 Styczeń 2004 Share Napisano 12 Styczeń 2004 Originally posted by gurth ten to z kolei niezrowaznony lowca jeleni - zabija z milosci ;) pozdrawiam buuuaaahahahaaa ten był dobry.... Pracka jest nawet spoczko ale myśle że powinieneś skierować się troszkę bardziej w stronę wspomnianego już wcześniej przez Kru Clarka Kenta.Może jakiś komiksowy wektorek??:D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 12 Styczeń 2004 Share Napisano 12 Styczeń 2004 leander bierz sie za pracke w końcu bez wariacji :) I wektorki chce z tego zobaczyc również :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi