!Ewert Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 Witam, tak jak w tytule ;-) Liczę na repa i jak ktos zna jeszcze jakieś strony to prosze wpisujecie. www.dobra-forma.pl www.balma.com.pl www.furniko.pl - tylko Cad i Arcon Krzesła: www.sitag.pl ---> tu też mamy tekstury. www.profim.pl www.bejot.com.pl Pozdrawiam! 2
arev Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 Ale się ludzie pazerni na te "repy" zrobili :/ Dzięki za linki. Jakiś czas temu pobrałem parę modeli z profim, ale były trochę zbyt low-poly żeby użyć do przyzwoitej wizki.
!Ewert Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Napisano 18 Styczeń 2008 Bo ja chce sobie ten napis zrobić, żeby nie było member..heh a co do profim to ja cały zcas uzywam tych modeli ale masz racje sa niedopracowane 1
hcpiter Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 Haaa ! wkoncu ktos mowi o tym glosno :D Wezcie przesstancie juz z tym zebractwem jak nazwal to poprawnie pikss. Dodanie kilku lewych linkow nie pomoze w wyrobieniu cuta A poza tym pomoc bezinteresowna jest lepsza :D eLo !
!Ewert Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Napisano 18 Styczeń 2008 Ja nie jestem zebrakiem forumowym..ktos inny nim jest piksar wiesz kto dobrze..pamietasz woodstock i piwo?:D hehe teraz to mam pomysł na Podpis..:D
JunioR Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 glupota i tyle.. moglbys podac te linki bez zadnych dopisow, potrzebuje plusy bo nie mam na cuta? prosze troche powagi :/
Ardeni Napisano 19 Styczeń 2008 Napisano 19 Styczeń 2008 Niech sobie zbiera na Cut'a, tylko dlaczego tak bardzo narzekają osoby które juz cut'a posiadają? :) 1
Loki Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 a ja mam takie pytanie teoretyczno-praktyczne. Czy jeśli używam modeli z takiej strony (np z Koła) w swojej scenie komercyjnej, muszę jakoś to zaznaczyć ? (tzn nie wiem w jakiejś dokumentacji zaznaczyć ze taki to a taki model kibla jest darmowy i dostępny na licencji blebleble tu i tu?) czy poprostu mam zacząć się tym martwić kiedy policja skarbowa się upomni? z góry dzięki za odpowiedź.
arev Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 Firmy udostępniają swoje modele właśnie po to żeby z nich korzystać i być może zachęcić tym do zakupu właśnie ich produktu.
delf77 Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 ja moge podac pare nazw firm bez linkow bo sciagalem kiedys modele za free z ich stronek , nie zawsze sa 3ds ale tez sa , takze dwg , obj , arc ( w zaleznosci od www ) SACMA ( meble biurowe ) quo sideo ( meble biurowe ) nowy styl ( krzesla ) mikomax ( meble biurowe ) MDD ( meble biurowe ) maro ( meble biurowe ) IKER ( krzesla ) haste( krzesa ,stoly ) furniko ( meble biurowe ) dziedzic ( meble biurowe , krzesla ) Damixa ( sanitar. ) sitag ( fotele biurowe ) EURONOVA ( meble biurowe , krzesla ) bejot ( krzesla ) 1
!Ewert Napisano 26 Marzec 2008 Autor Napisano 26 Marzec 2008 http://www.wuteh.com.pl/ naprawde fajne mabelki
Gość tomef Napisano 12 Lipiec 2008 Napisano 12 Lipiec 2008 tekstury wykładzin dywanowych do pobrania z http://www.desso.pl pozdrawiam tomef
Rekomendowane odpowiedzi