Napisano 18 Styczeń 200817 l Witam, tak jak w tytule ;-) Liczę na repa i jak ktos zna jeszcze jakieś strony to prosze wpisujecie. www.dobra-forma.pl www.balma.com.pl www.furniko.pl - tylko Cad i Arcon Krzesła: www.sitag.pl ---> tu też mamy tekstury. www.profim.pl www.bejot.com.pl Pozdrawiam!
Napisano 18 Styczeń 200817 l Ale się ludzie pazerni na te "repy" zrobili :/ Dzięki za linki. Jakiś czas temu pobrałem parę modeli z profim, ale były trochę zbyt low-poly żeby użyć do przyzwoitej wizki.
Napisano 18 Styczeń 200817 l Autor Bo ja chce sobie ten napis zrobić, żeby nie było member..heh a co do profim to ja cały zcas uzywam tych modeli ale masz racje sa niedopracowane
Napisano 18 Styczeń 200817 l Haaa ! wkoncu ktos mowi o tym glosno :D Wezcie przesstancie juz z tym zebractwem jak nazwal to poprawnie pikss. Dodanie kilku lewych linkow nie pomoze w wyrobieniu cuta A poza tym pomoc bezinteresowna jest lepsza :D eLo !
Napisano 18 Styczeń 200817 l Autor Ja nie jestem zebrakiem forumowym..ktos inny nim jest piksar wiesz kto dobrze..pamietasz woodstock i piwo?:D hehe teraz to mam pomysł na Podpis..:D
Napisano 18 Styczeń 200817 l glupota i tyle.. moglbys podac te linki bez zadnych dopisow, potrzebuje plusy bo nie mam na cuta? prosze troche powagi :/
Napisano 19 Styczeń 200817 l Niech sobie zbiera na Cut'a, tylko dlaczego tak bardzo narzekają osoby które juz cut'a posiadają? :)
Napisano 21 Styczeń 200817 l a ja mam takie pytanie teoretyczno-praktyczne. Czy jeśli używam modeli z takiej strony (np z Koła) w swojej scenie komercyjnej, muszę jakoś to zaznaczyć ? (tzn nie wiem w jakiejś dokumentacji zaznaczyć ze taki to a taki model kibla jest darmowy i dostępny na licencji blebleble tu i tu?) czy poprostu mam zacząć się tym martwić kiedy policja skarbowa się upomni? z góry dzięki za odpowiedź.
Napisano 21 Styczeń 200817 l Firmy udostępniają swoje modele właśnie po to żeby z nich korzystać i być może zachęcić tym do zakupu właśnie ich produktu.
Napisano 21 Styczeń 200817 l ja moge podac pare nazw firm bez linkow bo sciagalem kiedys modele za free z ich stronek , nie zawsze sa 3ds ale tez sa , takze dwg , obj , arc ( w zaleznosci od www ) SACMA ( meble biurowe ) quo sideo ( meble biurowe ) nowy styl ( krzesla ) mikomax ( meble biurowe ) MDD ( meble biurowe ) maro ( meble biurowe ) IKER ( krzesla ) haste( krzesa ,stoly ) furniko ( meble biurowe ) dziedzic ( meble biurowe , krzesla ) Damixa ( sanitar. ) sitag ( fotele biurowe ) EURONOVA ( meble biurowe , krzesla ) bejot ( krzesla )
Napisano 12 Lipiec 200816 l tekstury wykładzin dywanowych do pobrania z http://www.desso.pl pozdrawiam tomef